More
  AcasăDespre videochatTransformarea mea uluitoare – de la casieră, la model de videochat Lucky...

  Transformarea mea uluitoare – de la casieră, la model de videochat Lucky Studio

  Până când nu am trecut prin greutăţi şi până când nu am ajuns să am job-ul meu nu ştiam că banii se câştigă foarte greu. Mă bucuram mereu că părinţii mă ajută, mă susţin şi îmi oferă tot ceea ce am nevoie, fără să aştepte să primească nimic în schimb. De fapt, la fel ca orice alţi părinţi, şi ai mei s-au gândit că vor face tot posibilul să îmi ofere orice până când îmi termin studiile.

  Pentru părinţii mei studiile erau foarte importante. Ei sunt oamenii care au considerat întotdeauna că diplomele deschid uşi. Aşa că, au fost mereu lângă mine şi m-au susţinut să fac un liceu bun şi apoi să urmez o facultate.  Zis şi făcut.

  Am făcut un liceu de prestigiu din Iaşi, iar mai apoi am urmat facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, la specializarea engleză-germană. Când m-am înscris la facultate am considerat că va fi foarte util şi că va fi destul de uşor să îmi găsesc un loc bun de muncă, mai ales că ştiu foarte bine cele două limbi străine.

  Anul trecut am terminat facultatea. Nu mai voiam că părinţii mei să mă ajute şi mă doream a fi independentă. Am dat buzna la anunţurile din ziare şi de pe site-urile celebre care anunţă diferite locuri de muncă disponibile. Au urmat N telefoane şi zeci de interviuri. Ce credeţi? Fără vreun rezultat. Dezamăgirea mea cea mai mare a fost că în ciuda faptului că aveam cele mai bune note la facultate, am ajuns să lucrez pe post de casieră într-un hipermarket.

  Ulterior, am decis să mă mut de la părinţii mei deoarece am 24 de ani si voiam să-mi construiesc propria viaţă. Aveam nevoie de intimitatea şi de libertatea mea.

  Din păcate, salariul de casier nu-mi permitea să-mi plătesc chiria. În tot acest timp am încercat să îmi mai caut ceva de muncă. Salvarea a venit imediat: Lucky Studio. Lucky Studio este unul dintre cele mai importante studiouri de videochat din Iaşi şi din ţară. În ciuda ideilor preconcepute, am decis s-o fac. Mi-am zis că trebuie sa încerc şi asta.

  Am înţeles că videochat-ul nu se aseamănă nici pe departe cu ceea ce cred unii sau alţii. Pudică fiind, am ales să încep frecventând profilul non-adult de la Lucky Studio. Ulterior, am devenit cu totul altă femeie. M-am schimbat remarcabil: am încredere în mine, ştiu ce vreau şi ce pot şi sunt conştientă de atuurile mele. Cât despre câştig, sunt mai mult decât mulţumită. Lucky Studio este locul care mi-a deschis ochii şi mi-a arătat cea mai frumoasă direcţie a vieţii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img