More
  AcasăAngajari videochatCe avantaje am în contractul  de muncă la Lucky Studio Iaşi

  Ce avantaje am în contractul  de muncă la Lucky Studio Iaşi

  Trebuie să îţi spun neapărat despre ceea ce înseamnă pentru mine studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Este portiţa de salvare după atâta timp în care căutam ceva de muncă pe gustul meu. Nu numai pe gustul meu, dar şi pentru a avea bani în viaţă şi pentru a-mi face toate poftele. Deci, ce sunt eu? Sunt model de videochat la Lucky Studio. Dacă te întrebi cum arăt, îţi pot spune că destul de bine. Adică sunt mândră de mine şi de fizicul meu. Nu numai asta contează însă, pentru că la interviu am aflat mai multe lucruri despre ce înseamnă a fi model la Lucky Studio.

  Există şi aici nişte criterii după care eşti selectată spre angajare. Pentru că eu am deja 28 de ani, pot spune că am trecut prin viaţă şi ştiu cam cum ar trebui să mă comport la un interviu. Însă, acest lucru la studioul de videochat ieşean a fost altfel. Nu a fost un interviu obişnuit, formal şi cu întrebări numai din partea angajatorului. A fost mai degrabă ca o discuţie cu o reprezentantă a Lucky Studio Iaşi care mi-a răspuns la întrebări şi m-a întrebat lucruri despre mine şi despre ce anume îmi place.

  Dar, haide să îţi spun care sunt condiţiile pentru a fi model aici, la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. Trebuie să ştii dinainte că, dacă vei alege contractul de 3 ani ca şi mine, ai nevoie de cunoştinţe bune de limbi străine: engleză şi franceză în principal. Trebuie să ştii că vei lucra de la studio, între 8-9 ore pe zi, timp de 3 ani cum spune contractul. Vârsta nu este o problemă la Lucky Studio. Echipa studio-ului de videochat ieşean este formată numai din fete şi femei de vârste diferite. Aşadar, între 18 şi 40 de ani, te poţi încadra şi tu pe undeva. Şi să nu te gândeşti că doamnele de peste 30 de ani lucrează pe alte posturi la Lucky Studio. Nu! Multe sunt modele şi ele, colege cu mine şi cu alte colege de vârste mai mici.

  Ce înseamnă contractul meu de 3 ani încheiat cu Lucky Studio Iaşi? Acesta îmi oferă banii câştigaţi la finalul fiecărui program zilnic, după cum vreau eu. Adică, între 300 şi 800 de lei. Super, nu-i aşa? Ce ar trebui să mai ştii? Acest contract pe 3 ani ca model de videochat îţi va mai aduce şi un bonus de angajare în valoare de 38.880 de lei. Este ceva nemaîntâlnit pentru tine nu? Cine mai face banii ăştia atât de uşor şi încă din prima, adică să încaseze 10.000 de lei în prima lună de lucru? Nu-i doar asta. Încă 28.880 de lei din valoarea bonusului reprezintă produse, servicii de beauty şi şedinţe foto în fiecare lună timp de 3 ani. Sună atât de bine, nu? Eu mă pot lăuda cu asta. Tu ai încerca să vezi cum e?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img