More
  AcasăPreziosaEu nu trebuie sa-mi fac griji pentru bani, e de ajuns sa...

  Eu nu trebuie sa-mi fac griji pentru bani, e de ajuns sa fiu model de videochat la Preziosa

  Probabil cine citeste asta o sa se intrebe ce vreau sa spun prin acest titlu… cum se face ca nu lucrez pentru bani, ca trebuie doar sa fiu model la Preziosa. O sa-ti explic cum 😀 e o chestie relativ simpla, de fapt. Pentru ca eu sunt angajata la Preziosa Iasi ca model, dar niciodata n-am simtit ca lucrez aici, in adevaratul sens al cuvantului.

  Asta am vrut sa spun, ca eu lucrez, dar nu fac asta in … =)) nu conteaza, cred ca te-am bagat in ceata. Vreau sa zic ca munca la Preziosa nu e chiar munca, e mai mult un fel de distractie pentru mine si fetele de aici. Uneori mi-e si greu sa spun ca “merg la munca”, pentru ca eu nu consider munca jobul de la Preziosa.

  Am fost angajata in multe locuri, dar ca la Preziosa nu e nicaieri

  Cine stie cum o fi pentru altele, dar pentru mine nu e lucru din ala greu. Pentru ca am fost angajata in n locuri pana acum si abia acolo munceam, si nu munca d-aia… munca grea, de dimineata pana seara, de ma dureau toate oasele, picioarele, capul, toate.

  La Preziosa nu e deloc stresant, in schimb, pentru ca tot ce fac ca model de videochat aici este sa stau pe canapea, cu tastatura in mana si sa vorbesc online cu admiratorii de pe site-urile de videochat. Admiratori care sunt super draguti si-mi vorbesc frumos, ma complimenteaza zilnic si ma fac sa ma simt ca o mica printesa.

  Eu nu stiu ce cred altii, dar parerea mea sincera este ca nu exista job mai simplu decat videochatul la Preziosa, din multe puncte de vedere. Caci o femeie oricum iubeste sa se aranjeze, sa fie frumoasa. Si de ce sa nu fie platita pentru asta?

  Ca model de videochat in Iasi, castig 2600 dolari lunar

  Ca la Preziosa CHIAR NU  e cine stie ce munca, pe bune. Mai mereu stau pe canapea si ma legan dintr-o parte in alta, ma amuz, si trec 8 ore in vant. Tinand cont ca pentru asta castig 2600 de dolari lunar, nu cred ca as avea ce comenta.

  Ti-am zis, nu vad ca pe o munca tot ce fac eu la Preziosa, mai ales ca niciodata nu plec obosita de la Preziosa. Plec chiar mai happy cand stiu ca zilnic castig mai mult de 400 de lei din videochat. 😀 pana la urma viata nu e grea deloc, se pare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img