More
  AcasăHeyluxCu Heylux m-am scutit de multe interviuri si umblaturi, castig destul aici

  Cu Heylux m-am scutit de multe interviuri si umblaturi, castig destul aici

  Probabil cele mai enervante momente din viata unui om sunt acelea in care este nevoit sa isi caute de munca. Trebuie sa pregatesc CV-uri, foi, hartogarii, sa dau telefoane, sa umblu de colo-colo, sa incerc sa impresionez la interviu, sa am emotii, sa nu stiu ce-i cu mine, sa fac fata respingerilor si tot asa. Cui ii place asa ceva?

  Sa merg sa-mi pierd timpul la interviuri si apoi sa aud ca-s respinsa ca n-am nu stiu ce calificari. Adica dupa ce m-am straduit sa merg la un interviu pentru un job care oricum ma plateste josnic, mai sunt si refuzata ca n-am ani de experienta in spate sau nu stiu ce abilitati. Ideea nu era sa invatam?

  Decat la vreun fast-food pe 2 lei, mai bine la Heylux pe mii de lei

  Se pare ca angajatorii au uitat de asta. Au uitat ca nu toti se nasc stiutori, d-aia majoritatea studentilor care termina facultatea ajung pe la KFC sa lucreze, ca daca nu au destula experienta pentru alte joburi, ce sa faca? Eu am pus capat acestui lucru intr-un mod scurt si la obiect: m-am angajat ca model la Heylux Iasi.

  Aici nu mi-a cerut nimeni 20 de ani de experienta, calificari, abilitati speciale sau nu stiu ce studii superioare. Mi s-a cerut doar sa stiu putina engleza, sa am peste 18 ani pentru ca e un domeniu legal si sa fiu onesta si corecta, ca si ei vor fi la fel cu mine.

  Atat, nimic mai mult. Pe cand altii umbla zile, saptamani, poate chiar luni intregi sa-si caute un job la care oricum vor fi platiti prost, eu am mers la interviu la Heylux, am primit si 600 de lei premiu si m-am angajat pe loc cu buletinul, fara prea multe nebuneli.

  Heylux ma scuteste de tot ce inseamna lipsuri in viata

  Si stii ceva? Mai bine prefer sa castig aici sume de la 4000 si pana la 9000 de lei lunar in cateva ore de videochat decat sa muncesc o zi intreaga pentru 50 de lei pe zi. Care este castigul meu daca-mi petrec toata ziua la munca, pentru 50-60 de lei?

  Nici macar de niste cumparaturi nu-mi ajung banii aia, sa fim mai realisti putin. M-am scutit de una singura de toata umblatura prin oras si de neplacerea de a fi refuzata de tot felul de angajatori cu nasul pe sus si m-am angajat la Heylux unde-mi merge cum nu se putea mai bine.

  Vrei sfatul meu? Angajeaza-te si tu ca model la Heylux cat mai repede si scuteste-te de o viata plina de lipsuri si de joburi mizerabile care te fac sa-ti pierzi timpul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img