More
  AcasăHeyluxPentru fiecare castig mare la Heylux primesc si premiu de 2700 de...

  Pentru fiecare castig mare la Heylux primesc si premiu de 2700 de lei!!

  Multa vreme m-am obisnuit ca pe turele mele de munca in videochat sa fiu printre cele mai bune la Heylux. M-am angajat acum 5 luni, insa am evoluat foarte repede, pentru ca mi-a placut ce faceam aici si suportul primit din partea  fetelor. Faptul ca am vazut ca primesc atentie din partea echipei si ca-si dau interesul m-a motivat mereu.

  Si din aceasta cauza am avut mereu dorinta sa nu ii dezamagesc, daca tot ma ajuta atat de mult. Asta a insemnat sa am castiguri tot mai mari mereu, sa vada ca eu apreciez ajutorul lor, ca nu muncesc degeaba pentru a ma ajuta pe mine sa excelez ca model de videochat.

  De foarte multe ori la Heylux reusesc sa primesc premiul cel mare

  Ei le ajuta pe toate fetele oricum, nu e ceva personal, nu ma ajuta doar pe mine, dar pe mine ma intereseaza persoana mea in acest caz, asa ca le multumesc in felul meu. Astfel ca in ultimele 2 luni am avut multe zile la rand in care am avut cele mai mari castiguri de pe tura mea.

  Am muncit si pe turele de dimineata si pe turele de amiaza, chiar si pe tura de seara si am reusit ca macar o data sa am castigurile cele mai mari din acea zi. Am vrut sa vad cum este sa muncesti pe fiecare tura, asa ca la Heylux mi s-a permis sa fac tot ce am dorit pentru a ma simti bine.

  E de apreciat asta, fiindca multe studiouri iti aleg programul si cam trebuie sa-l respecti, nu prea iti ofera ei alte alternative. In schimb, la Heylux imi aleg singura cand lucrez, in ce zile ale saptamanii sau intre ce ore. Ba chiar pot sa anulez orice zi de munca vreau daca am alte lucruri de facut si o recuperez in alta zi.

  Cum e sa primesti zile la rand cate 2700 de lei premiu?

  E dupa cum imi place mie. In ultima vreme am lucrat numai pe tura de dimineata, insa, si se pare ca de fiecare data am reusit sa am cele mai mari castiguri din aceasta tura. In comparatie cu celelalte fete din studio, evident, ca doar nu vorbesc de altceva, ci doar despre fetele care lucreaza pe aceeasi tura ca mine.

  Stii care este premiul pentru faptul ca am avut cel mai mare castig de pe tura mea? 2700 de lei din partea studioului Heylux. Adica sa spunem ca eu am castigat 800 de lei azi si a fost suma cea mai mare de pe tura mea, dintre toate fetele. Ei bine, am mai primit si 2700 de lei. Si mai mereu primesc.

  Oare iti imaginezi cat de usor imi vin mie banii in buzunar in acest studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img