More
  AcasăHeyluxPentru orice lucru fac, la Heylux exista un premiu si-un bonus

  Pentru orice lucru fac, la Heylux exista un premiu si-un bonus

  Stiai ca indiferent de ce faci la Heylux ca model de videochat Iasi, la un moment dat vei primi un bonus, un premiu sau ceva? Efectiv, daca stau sa ma gandesc bine, se dau bani aici pentru orice. Pana si pentru aniversari da Heylux bani fetelor care lucreaza aici, chiar si daca vine o fata cu o prietena de a ei sa lucreze aici.

  Sumele sunt mari pentru orice situatie, ultima oara cand am verificat se dadea 2000 de lei parca pentru fetele care vin cu prietenele lor la Heylux. Si daca sunt situatii in care nu se dau bani, atunci primim servicii, gen machiaj gratuit in fiecare zi, cursuri de limba engleza, accesorii pentru videochat sau chiar sedinte de infrumusetare la diferite saloane exclusiviste din Iasi.

  Premiile in bani si bonusurile de la Heylux sunt nelimitate

  Nici nu mai pun in calcul sedintele foto si video sau trainingul, ca acestea sunt un “must” la Heylux. Nu stiu cum e la alte studiouri, dar aici fetele primesc atentie si mult ajutor din partea echipei, niciuna nu este lasata de izbeliste. Si faza este ca te fac sa te simti bine, intelegi?

  Te fac sa te simti ca acasa, ca intr-o familie. Si n-ai cum sa spui nu la asa ceva, chiar n-ai cum… in fine, si dupa cum ziceam, orice chestie e premiata la Heylux. De la castigul cel mai mare, pana la cele mai bune tinute si asa mai departe.

  Sunt concursuri de la care nu primesti bani numai de la site-urile de videochat, ci si de la studio. Primesti bani sau diferite chestii gen telefoane smart, laptopuri, o masina sau chiar operatii estetice. Insa asta iti poate explica mai bine managera de la Heylux, ca eu nu le am chiar asa bine cu detaliile.

  Stiu sigur insa ca daca eu am un anume castig intr-o saptamana, la sfarsitul saptamanii mi se va calcula fiecare castig zilnic si voi primi un bonus pana la 9000 de lei. Ceea ce e mai mult decat super, zic eu.

  2700 de lei pentru cel mai mare castig de pe o anume tura, bonusuri de pana la 9000 lei:O:O

  Nu iau in calcul si bonusul de angajare, ca toata lumea stie ca la Heylux se dau bonusuri de angajare de pana la 13000 lei cash. Dar uite, stiai de exemplu ca se dau bani pentru castigurile cele mai mari dintr-o zi?

  Daca eu si inca doua fete suntem pe primele 3 locuri de pe tura noastra, primim bani. Locul I 2700 de lei, locul II vreo 13 milioane parca si locul III tot o suma de bani frumusica. Asta pe langa castigurile zilnice.

  Eu zic ca merita acest studio sa iti iei putin din timp sa vii macar la interviu, sincer 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img