More
  AcasăPreziosaDaca vrei sa castigi bani la Preziosa, atitudinea face totul!

  Daca vrei sa castigi bani la Preziosa, atitudinea face totul!

  Chiar daca vorbim de cel mai discret si frumos studio de videochat din Iasi, asta nu inseamna ca tu, ca model de videochat, nu trebuie sa faci niciun efort in castigarea banilor aici. Desigur ca din momentul in care esti aici, castigurile mari iti sunt garantate, dar trebuie sa-ti dai si tu interesul. Oricat de bun ar fi studioul, daca modelul nu vrea sa castige bani, chiar nu ai ce face…

  Am invatat asta chiar pe propria mea piele, cand am venit la Preziosa crezand ca eu nu trebuie sa fac nimic, doar sa fiu prezenta. Veneam, nu ma interesa de munca, de cum arat, nu ma aranjam, nu zambeam… si logic ca nu castigam banii la care ma asteptam.

  Adica Preziosa imi pusese deja la dispozitie transportul gratuit, plus cazarea si toate utilitatile, ca sa nu mai zic de make-upul gratuit zilnic si de cursurile de limba engleza. Dar mai mult ce sa faca? In sensul ca eu eram motivata si de un bonus samptamanal de la 60 pana la 9000 de lei, puteam primi in plus 9000 de lei fata de castigurile mele.

  Ai idee care sunt beneficiile unui model de videochat la Preziosa?

  Asta si castigurile zilnice de pana la 2000 de lei pe care le-as fi putut avea. Ce putea sa faca studioul mai mult? Ca ei deja imi ofera si sansa unui comision de pana la 80% si toate conditiile necesare de munca. Training specializat, suport tehnic 24 din 24, camere luxoase, tot ce trebuie…

  Acum, treaba asta mai tinea un pic si de mine. Ca dupa cum am spus mai sus, vezi si tu ca la Preziosa Iasi am tot ce-mi trebuie ca model de videochat. Aici mi se pune totul la dispozitie pentru a ajunge la un nivel cat mai inalt. Insa este important sa vreau asta.

  La ce ma refer? Ei bine, ca model de videochat la Preziosa, trebuie sa fii mereu optimista. Daca ai avut o zi mai proasta, nu trebuie sa te demoralizezi niciodata, trebuie sa stai mereu cu capul sus. Sa fii relaxata, zambitoare, sa nu te lasi batuta si sa te gandesti mereu ca ai venit la Preziosa pentru a castiga bani.

  Deci trebuie sa lasi deoparte gandurile si problemele si sa lasi starea de bine sa te cuprinda, pentru ca atitudinea inseamna totul la Preziosa. Daca esti nesigura pe tine, la fel de nesigure vor fi si castigurile. Si nu ti-ar placea asta, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img