More
  AcasăHeyluxSemnarea contractului la Heylux mi-a adus bonusul cel mare, de 14000 lei

  Semnarea contractului la Heylux mi-a adus bonusul cel mare, de 14000 lei

  Cum ar fi ca dintr-un foc sa primesti 14000 lei in mana, pur si simplu? “dintr-un foc” adica imediat, dintr-o clipitura si gata, banii au aparut. Pentru ca asa se procedeaza aparent la Heylux Iasi, semnezi un contract de angajare in videochat si te “pricopsesti” cu o ditamai suma de bani pentru asta.

  E prima data cand aud de aceasta tehnica in Romania. Se pare ca se numeste bonus de angajare si numai studiourile de videochat il ofera, insa nu stiu cate studiouri chiar ofera banii promisi sau cate dau sume atat de mari pe cat sunt la Heylux. Pentru ca bonusul cel mare de la Heylux este de 14000 de lei cash.

  Si n-am auzit de curand foarte multe studiouri care sa ofere aproape 3000 de euro modelelor care se angajeaza la ei. Desigur, fiecare bonus de angajare vine odata cu semnarea contractului, care se alege pe o anume perioada. Fie ea de o luna, 3 luni, 6  luni, un an, 2 sau 3 ani.

  Cine n-ar alege sa primeasca la Heylux 14000 lei pentru angajare?

  Pentru 3 ani este bonusul de care am spus mai sus, dupa cum ti-ai dat seama, ca este perioada contractuala cea mai lunga. Desigur ca sunt fete care au lucrat si cate 6 ani la Heylux, insa si-au reinoit contractul. Si normal ca au primit din nou bonusul.

  Eu am ales tot perioada de 3 ani, desi puteam alege un an, sau mai putin. Dar bonusul era si acesta mai putin pentru perioade mai mici, iar eu aveam nevoie de bani. Oricum era mai bine asa, macar asa stiu ca am si eu un job stabil si nu mai merg din job in job, la fiecare 3 luni.

  La Heylux stiu ca pe durata acestui contract voi castiga sume de pana la 2000 de lei intr-o zi si totul va fi numai spre binele meu. E benefic sa lucrez la Heylux cat mai mult, stiu asta.

  Afla ce bani primesti chiar de la interviu la Heylux Iasi

  Nu stiu daca ti-am zis, dar stii cum se primeste acest bonus? Stii cum intri in posesia unei sume de 14000 de lei cash, 9100 de lei sau mai putin, pentru contractele mai mici?

  Vii la interviu la Heylux, primesti 600 de lei drept premiu ca ai ales acest studio iar dupa semnarea contractului, vor urma 30 de zile in care castigi zilnic peste 400 de lei si vei primi bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei, apoi vei primi si bonusul de angajare promis la implinirea acestor zile lucrate.

  Frumos, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img