More
  AcasăHeyluxBonusul de angajare de la Heylux Iasi a fost de 13.000 lei...

  Bonusul de angajare de la Heylux Iasi a fost de 13.000 lei cash!

  Numai bine mi-a aparut jobul de la Heylux in fata! Tocmai ce-mi dadusem demisia de la vechiul job si eram in cautarea altuia nou. Ma, si stateam si ma gandeam ce poate sa-mi aduca mie mai multi bani, sa ma multumeasca mai mult. Si cand asteptam autobuzul spre casa, am vazut in statie anuntul cu Heylux.

  Am citit discret ce scria acolo si acasa m-am documentat mai bine, chiar de pe site-ul lor. Mi-am incercat norocul si m-am dus la interviu, acolo spunandu-le ca vreau un job cat mai sigur. Voiam ceva stabil, sa ma pot baza pe acel job, nu sa-mi dau demisia dupa cateva luni. Ca e greu cu cheltuielile sa tot plec de la un job, sa ma angajez la altul…

  Pentru contractul de angajare la Heylux am primit 13000 lei cash

  Nu fac fata asa, imi trebuie ceva care sa-mi aduca un venit in permanenta, sa stiu ca pot fi linistita. Numai bine ce mi-a pregatit Heylux un contract de 3 ani, pe care bineinteles ca am vrut sa-l semnez, mai ales cand am auzit ca primesc un premiu de 13000 lei cash pentru asta.

  Puteam alege sa lucrez o luna, doua, 6, un an sau mai mult, dar la 3 ani de zile, contractul de munca de la Heylux Iasi imi oferea acest bonus de angajare. Si la celelalte contracte se oferea un bonus, desigur, dar la acesta a fost cel mai mare, si normal ca mi-a suras ideea.

  3000 de dolari sa nu fie bine veniti? Oho, ii primesc cu bratele deschise! Mai ales daca stiu ca ii primesc pe gratis din partea echipei de la Heylux, pentru o banala semnatura ca ma angajez aici. Oricum era in interesul meu sa fiu model de videochat aici, ca se castiga bani in fiecare zi.

  Acele bonusuri arata perfect langa castigurile mele zilnice

  Si cum tot ma gandeam la metode de castigat mai multi bani, ce poate fi mai bine decat asta? Am castiguri zilnice de pana la 2000 de lei, am bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei si, pe langa asta, mai primesc acea suma de 3000 de dolari drept bonus de angajare la Heylux Iasi.

  E perfect asa, ce pot sa-mi doresc mai mult de la viata! N-am primit chiar din prima zi acel bonus, nu te gandi, dar mi s-a spus asta de la interviu. L-am primit dupa 30 de zile lucrate, asa cum mi s-a promis, dar ce conteaza cand l-am primit? Ca oricum in timpul asta am mai castigat vreo 4900 de lei din videochat in prima luna.

  Ce nebunie, cat de usor poate fi sa castig bani la Heylux. Asa mai merge!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img