More
  AcasăLucky StudioFiecare zi la Lucky Studio se incheie cu 100 dolari in buzunarul...

  Fiecare zi la Lucky Studio se incheie cu 100 dolari in buzunarul meu

  Jobul meu in videochat la Lucky Studio poate insemna multe, niciodata nu stiu la ce sa ma astept cand vin aici, insa mereu am stiut clar un singur lucru: ca nu va fi zi aici in care sa plec acasa cu mai putin de 100 de dolari. Poate ca acest job e putin mai surprinzator, putin mai misterios si nu stiu la ce sa ma astept in zilele de munca.

  Se pot intampla surprize, poate da norocul peste mine, poate castig vreun premiu sau vreo suma de 5000 de lei intr-o singura tura, niciodata nu se stie cum va fi ziua mea ca model de videochat. Dar se stie clar ca la sfarsitul turei nu voi avea mai putin de 100 de dolari in contul meu.

  Ca model de videochat la Lucky m-am obisnuit cu sume mari de bani

  De-as ajunge sa am mai putin de 100 de dolari intr-o zi de videochat la Lucky Studio, as lucra degeaba aici. Pai daca nici in cel mai bun studio de videochat din Iasi nu se mai castiga bani, atunci unde sa se mai castige? M-as lasa de meserie, sincer iti zic.

  Ca eu mereu mi-am zis ca daca tot sunt model de videochat, n-o sa fiu pentru sume infime. Si Lucky Studio e singurul care-mi asigura sume zilnice intre 100 si 300 de dolari, adica nu e doar datorita mie acest castig. E si datorita studioului, al trainingului pe care l-am primit aici si datorita conditiilor in care lucrez.

  Cine se multumeste cu mai putin de 100 de dolari pe zi din videochat, e treaba ei. Dar la Lucky Studio modelele n-ar rezista daca ar castiga mai putin de atat. Adevarul este ca toate ne-am obisnuit cu sume mari. De ce sa ne dezobisnuim acum, nu?

  Colaborarea mea cu Lucky Studio imi aduce multi bani

  Cand nu exista motiv pentru care sa facem asta. Atata timp cat Lucky Studio este un studio serios si corect cu modelele, eu de ce-as fi altfel? E o colaborare frumoasa, din ambele parti. Si logic ca ma bucur de asta.

  Gandul ca fiecare zi pentru mine inseamna o zi in care o sa am bani de la Lucky Studio ma face sa am si eu sperante pentru un viitor mai bun decat cel pe care-l aveam in cap in trecut. Pot spera si eu la lucruri frumoase de cand sunt model. Ce,  n-as merita asta? Nu toata lumea merita asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img