More
  AcasăConfesiuniCe avantaje îmi oferă jobul meu în videochat la Lucky Studio

  Ce avantaje îmi oferă jobul meu în videochat la Lucky Studio

  Nu mi-aş fi imaginat niciodată că după ce voi ajunge în Iaşi voi reuşi să mă menţin la facultate angajându-mă în acelaşi timp. Am reuşit asta mulţumită Lucky Studio – ocazia mi s-a ivit când într-o zi am dat fără să îmi dau seama un interviu în timp ce îmi aşteptam o colegă de facultate.

  Era angajată la Lucky Studio de câteva luni, iar în acea zi m-a invitat să o aştept câteva minute până când termină tura, pentru ca apoi să bem o cafea şi să mergem la cursuri. Cât timp am aşteptat am avut o discuţie cu o fată amabilă, despre care aveam să aflu mai târziu că era managera. După ce a terminat tura colega, şi-a încasat banii – 644 lei (mă gândeam că e plata pe o săptămână sau două, dar era pentru o singură zi!) şi ne pregăteam de plecare. Au urmat câteva cuvinte din partea managerei: „Eşti frumoasă, ai potenţial, dacă te-ai hotărî să lucrezi la Lucky Studio ai putea începe chiar de azi!”. Ei bine, nu am început chiar de atunci (aveam cursuri), ci de a doua zi.

  Interviul, după cum v-am spus, era deja trecut. Rămăseseră doar formalităţile de încheiat – contractul de muncă (am ales unul pe 1 lună pentru început) şi alegerea orarului. Marea mea surpriză a fost faptul că programul la Lucky Studio era super-flexibil. Liberă să aleg între 6 ture de lucru şi 2,3 sau 5 zile pe săptămână, mi-am făcut programul în aşa fel încât să pot merge şi la facultate. După ce am stabilit şi aceste lucruri, s-a pus în funcţiune „maşinăria” Lucky Studio.

  Avantaje peste avantaje – de asta urma să încep să am parte odată cu angajarea. Am aflat că în privinţa transportului nu trebuia să îmi fac griji – maşinile şi şoferiţele Lucky Studio Iaşi ne stăteau la dispoziţie. Să mă machiez, să mă aranjez de acasă? Nici de acest lucru nu am avut nevoie. Serviciile oferite ca bonus la angajare la Lucky Studio includ make-up şi hair-style înainte de începerea fiecărei ture. Cursuri de limbă engleză şi franceză oferite tot gratuit – ce altceva îmi mai puteam dori?

  Despre plata zilnică am aflat că este o invenţie a studioului de videochat Lucky Studio, pentru ca modelele să fie tot timpul sigure că sunt plătite la timp. După luna lucrată am mai semnat un contract pe 3 luni care se apropie de sfârşit – bonusurile au crescut, desigur. Următorul îl voi semna pe 6 luni sau pe 1 an. Ce aş putea să vă mai spun? Să lucrez la Lucky Studio Iaşi mi-a adus numai avantaje!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img