More
  AcasăHeyluxHeylux ma face sa vreau sa raman mereu model aici

  Heylux ma face sa vreau sa raman mereu model aici

  Dorinta mea cea mai mare n-a fost tocmai sa fiu model de videochat, este o chestie la care nu m-am asteptat, insa pe care o apreciez mult alaturi de Heylux. Chiar daca nu mi-am dorit mereu sa ajung model de videochat, acum imi tot spun ca e mult mai bine ca s-a intamplat asa si am avut si am in continuare sansa sa lucrez la Heylux Iasi.

  Deoarece cu cat ma gandeam mai mult la viitorul meu, nu reuseam sa vad ceva clar. Eu ma obisnuisem cu salariul meu ala care era, micut si vai de capul lui. Nu zic ca nu ma descurcam cat de cat, dar traiam fix la margine, cum sa zic, la limita. Mie mi se parea ceva normal totusi sa traiesc asa.

  Chiar aveam o viata demna de toata mila pana sa vin aici

  Sa am acum bani si apoi peste o saptamana sa nu mai am. Imi cumparasem provizii in casa de mancare si cand ramaneam fara bani, mai aveam ce gati cat de cat. Dar asa vrea cineva sa-si traiasca viata? Eu nu realizam in ce situatie eram, cat de rau era. Hai ca acum ca-s tanara, mai mergea.

  Dar cand voi vrea o casa, o masina, o familie, cu ce o sa le am? Din aceiasi 12, 13 milioane pe care ii aveam lunar? In momentul in care am realizat asta, am lasat totul in urma si m-am pus pe picioare alaturi de echipa de la Heylux. Mai bine model de videochat aici decat orice altceva, asta e concluzia la care am ajuns.

  Si-asa vreau sa am o viata in care nu trebuie sa dau explicatii cuiva, in care totul e discret si tin pentru mine orice, in care pot sa fac mii de lucruri fara sa depind de nimeni. O viata ca model de videochat la Heylux. Am inceput si in primele saptamani recunosc ca a fost putin greut.

  Odata ce ajungi la Heylux, n-o sa mai vrei sa pleci de aici

  Pana m-am invatat cu mediul, cu colegele, cu toata munca de acolo, cu ce trebuia eu sa fac ca model de videochat. Dar e atat de placut incat mi-a intrat in sistem destul de repede, iar acum dupa ce-am inceput, nici c-as mai pleca de aici. Macar acum imi vad si eu un viitor mai ca oamenii.

  De la 1200 de lei am sarit la mai mult de 6400 de lei la Heylux, ceea ce inseamna ca ma pot gandi lejer la case si masini, la intemeierea unei familii mai incolo, c-o sa fie bani si timp datorita acestui job de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img