More
  AcasăLucky StudioCand zic ca Lucky Studio e cel mai bun, vorbesc foarte serios

  Cand zic ca Lucky Studio e cel mai bun, vorbesc foarte serios

  Iti spun ca nici daca ma straduiesc ani intregi sa gasesc un loc de munca mai bun decat cel de la Lucky Studio, ar fi degeaba. Ai putea spune ca-s subiectiva, din moment ce lucrez ca model de videochat aici. Si poate sunt, dar oricat de subiectiva as fi, ar fi absurd sa nu vada cineva cu ochiul liber cat de cool este acest job.

  E normal sa-mi placa acest studio in mod special pentru ca lucrez si eu aici, dar atat de tare incat sa-l ridic in slavi in ultimul hal?  Neeeeh, nici chiar asa. Pai noi romanii suntem oameni foarte sinceri, noi nu ne ridicam joburile in slavi daca nu ne plac, spunem sincer si direct ca nu suntem multumiti.

  Si-n mare parte cam toti pe care ii stiu sunt nemultumiti, nu prea am vazut fete total multumite de joburile lor. E si normal, ce e asa de multumit la un salariu de nici 15 milioane? Un job normal si atat, nimic iesit din comun, cum ar putea sa multumeasca asa ceva.

  Unii muncesc o luna pentru 1500 lei, un model de aici munceste o zi

  Aici deja nu mai e vorba de multumire, e vorba de resemnare, majoritatea se resemneaza cu ideea ca nu se poate mai mult. Si atunci la Lucky Studio Iasi de ce se poate mai mult? De ce din videochat aceste fete care lucreaza aici ajung sa aiba mai mult de 10.000 de lei lunar, in unele cazuri?

  Iti dai seama ca nu toate cazurile sunt la fel la Lucky Studio, pentru ca fiecare fata castiga in functie de ambitia sa, sunt fete mai ambitioase si fete mai putin ambitioase. Dar oricum ar fi situatia, niciuna din aceste fete nu pleaca acasa cu mai putin de 4500 de lei de la Lucky Studio.

  Asta vreau sa spun spre final, ca indiferent de cat de tare se oscileaza intre castiguri mari si mai putin mari, cei 4500 de lei sunt garantati la Lucky Studio, nu exista fata care sa n-aiba acesti bani. Si cati oameni sunt norocosi sa spuna asta despre joburile lor? Ca indiferent de ce fac, pleaca acasa cu 4500 de lei?

  Pai daca-ti faci de cap la job, s-ar putea chiar sa te dea si afara, despre ce vorbim :))) De asta o sa intelegi de ce spun eu ca Lucky Studio e unic, nu are egal in fata ochilor mei. Si nici nu va avea, pentru ca din moment ce am sansa unui castig de pana la 1200 de lei in fiecare zi si sunt asigurata cu transportul si tot ce-mi trebuie, e clar ca nu se poate mai bine.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img