More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e creatorul celor mai bune studiouri de videochat din Iasi

  Lucky Studio e creatorul celor mai bune studiouri de videochat din Iasi

  Ai crezut ca Lucky Studio e unul singur, ca un asa studio de exceptie n-ar oferi sansa mai multor fete sa lucreze in videochat? Lucky Studio e creatorul lui Heylux si Preziosa totodata, fiindca Lucky Studio a fost lansat acum 10 ani si a avut un succes imens. Si datorita acestui succes, multe fete au vrut sa lucreze cu echipa de femei de aici.

  Asa ca s-au mai lansat doua studiouri, Heylux si Preziosa, pentru a putea primi cu bratele deschise mai multe modele care sa castige zilnic dupa acelasi sistem de plata ca la Lucky Studio. Pentru ca acesta s-a facut cunoscut in Iasi pentru multe lucruri, printre care si sistemul de plata la zi.

  La Lucky Studio se castiga zilnic pana la 1200 de lei, iar la Heylux si Preziosa pana la 2000 de lei zilnic. Adica acesta este castigul aproximativ al modelelor, ca acum n-am de unde sa stiu exact care cum castiga mai mult. Ca de exemplu a fost o fata la Lucky Studio care a castigat si 5000 de lei pe tura sa de videochat.

  Lucky Studio e cel mai dorit angajator din Iasi

  Adica sunt exemple peste exemple, insa e clar ca e cel mai bun studio de videochat. Dovada clara este ca dupa 10 ani pe piata muncii, ei nu s-au inchis ca alte studiouri, ci au evoluat si au mai deschis chiar si alte doua studiouri. Cine mai are atata succes in acest domeniu?

  E clar ca numai cei mai buni rezista atata timp in aceasta industrie, mai ales la cate studiouri s-au deschis. Atata competitie si totusi Lucky Studio e cel mai bun, alaturi de Heylux si Preziosa.

  Bine, ca fiecare studio de aici are tiparul sau. Lucky Studio e pentru fetele mai timide, cu un mediu asa mai prietenos pentru ele, iar Heylux este pentru fete cu experienta, mai indraznete, carora le place luxul. Preziosa e super discret, e elegant.

  In fine, orice fata poate lucra oriunde vrea, asta e doar o parere de a mea. Sunt doar fascinata de aceste studiouri si vreau sa ma laud, ca-s bucuroasa ca lucrez aici :)):X a ajuns sa fie o mandrie, sa stii.

  Si chiar si tu daca vei lucra, vei fi la fel de mandra. Cine nu e mandra atunci cand castiga sute de euro in fiecare zi doar din cuvinte dulci, vorbe, zambete?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img