More
  AcasăLucky StudioM-am angajat la Lucky Studio si mi-am permis o vacanta de 3000...

  M-am angajat la Lucky Studio si mi-am permis o vacanta de 3000 de euro

  Cineeee mai e ca mine:X norocoasa de mine:))) vacante de 3000 de euro, alea alea. Sunt o norocoasa, da-ma naibii:)))Acum serios, lasand gluma, chiar sunt super norocoasa ca m-am angajat ca model la Lucky Studio Iasi, pentru ca inainte nu-mi permiteam nici sa merg pana la mare in tara, apai sa ma mai duc eu prin Europa.

  Daca dadeam 100 de euro pentru un gratar de cateva zile cu prietenii era bine:)) De unde atatia bani, ca n-aveam nici eu, abia castigam 350 de euro pe luna, cum sa dau banii asa pe distractii. Cam asa eram eu inainte, iar daca acum m-ar auzi cineva cat cheltuiesc eu pentru vacante in Europa datorita castigurilor de la Lucky Studio, ar muri de invidie.

  Castigam 350 euro lunar, iar acum castig atat zilnic la Lucky Studio

  3000 de euro n-as fi dat inainte pe nimic, pentru ca imi lua cateva luni bune sa ii strang. Dar fii atenta in ce context puteam sa ii strang: sa nu mananc, sa nu beau nimic, sa nu ies, ci doar sa muncesc si sa strang bani. Altfel cum naiba mai faceam eu rost de 3000 de euro?:)))

  De la banca, poate. Ahahaha. Dar nu, gata. M-am angajat la Lucky Studio si altfel sta treaba, acum 3000 de euro dau si pe vacante. Dar nu te gandi ca merg in vacante in fiecare saptamana. O data la cateva luni imi permit o vacanta in care sa cheltuiesc banii acestia.

  In fiecare saptamana mi-as permite city-breakuri, in schimb, ca daca inainte castigam 350 de euro lunar, acum ii castig in fiecare zi la Lucky Studio. Si m-au ajutat cu atat de multe chestii cei de la studio, n-ai idee.

  Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi

  M-au ajutat si cu permisul de conducere, mi-au dat premii, bonusuri cate si mai cate. Daca nici Lucky Studio nu este locul pe care sa-l iubesti din inima, nu mai stiu ce e. M-ar invidia prietenele mele de-ar afla ele de jobul meu de la  Lucky Studio si de banii castigati aici.

  Poate ca ele nu recunosc ca le place videochatul, dar eu stiu sigur ca orice fata ar iubi sa aiba banii castigati din videochat, ca sunt castigati usor si sunt sume imense. Cine sa nu vrea asta, serios acum.

  Eu vizitez toata Europa si cheltuiesc bani pe distractii si pe rasfatul meu, de ce as vrea sa renunt vreodata la asa ceva, la Lucky Studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img