More
  AcasăHeylux7 argumente pentru care Heylux e studioul de videochat Nr. 1 în...

  7 argumente pentru care Heylux e studioul de videochat Nr. 1 în Iași

  În domeniul ăsta sunt multe studiouri de videochat care pretind că sunt cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai așa și pe dincolo… Mai ales studiourile mici, apărute peste noapte, care îți fac tot felul de promisiuni comice. Desigur, toate astea sunt vorbe. Că nu ai cum să măsori frumusețea dacă nu vezi cu ochii tăi cum e într-un studio sau altul. Cel mai probabil însă, un studio mic nu prea are cum să fie frumos că nu are bani să investească în amenajări, design interior. Și atunci doar bagă reclamă cu povești din astea.

  La Heylux, spunem tot timpul că suntem Nr. 1 în videochat în Iași pentru că ne bazăm pe lucruri concrete, verificabile. Hai să-ți arătăm 7 motive pentru care suntem singurul studio premium din Iași:

  1. Heylux e cel mai mare studio de videochat din Iași și din Moldova

  Avem 40 de camere de lucru, mai multe decât oricare alt studio din regiune. Asta îți demonstrează că avem resurse să investim masiv în calitatea condițiilor de lucru pentru modele

  1. Îți garantăm cele mai mari comisioane din videochat Iași

  Lucrul ăsta poți să-l verifici chiar tu. Te invităm să suni la toate studiourile din Iași și să întrebi ce bonusuri îți dau. O să vezi că multe nici nu vor dori să stea de vorbă cu tine pe tema asta. Pentru că nu le avantajează să le compari cu Heylux. La noi primești comisioane progresive, de până la 70%. Iar în primele 3 luni, îți dăm 100% din ce câștigi suplimentar, după programul normal de lucru. Avem toate comisioanele astea puse pe site, deci transparent, ca să vezi că e pe bune treaba. 

  1. Îți dăm un pachet gratuit de servicii premium

  Suntem Nr. 1 în domeniul ăsta și pentru că îți oferim un pachet unic de servicii. La noi ești machiată gratuit la începutul fiecărei ture. Ca model nou, îți dăm 250 lei bani de transport, în fiecare lună. Pozele și filmele sunt și ele gratuite. Iar la Heylux beneficiezi de cursuri gratuite de dezvoltare personală. După 3 luni în studio, poți să iei chiar și 500 lei bani de transport lunar! Compară cu ce îți oferă în realitate alte studiouri și vezi imediat diferența.

  1. Îți dăm împrumuturi pentru operații estetice

  Vrei să-ți pui silicoane, buze sau să-ți faci alte intervenții estetice? Noi te împrumutăm cu bani ca să-ți realizezi visul. Îți acordăm beneficiul ăsta după 3 luni în studio, ca să ne dovedești că ești serioasă. Dobândă împrumutului este zero, iar banii îi returnezi relaxată, cum îți este ție mai comod.

  1. Lucrăm 100 % legal

  O să auzi de la modele care au lucrat la alte studiouri că acolo se mai dau bani la negru sau prin niște carduri ciudate. Sfatul nostru e să eviți cât poți astfel de locuri. La Heylux lucrăm de peste ani 100% legal. Facem plățile transparent, respectând toate obligațiile fiscale.

  1. Suntem serioase

  Despre Heylux o să auzi mereu lucruri bune de la actualele sau fostele modele. Suntem recomandate cu drag pentru că și noi ne purtăm frumos cu fetele de aici. Oferim seriozitate maximă și cerem, la fel tot seriozitate deplină. Ăsta e felul nostru de a face lucrurile și credem că te ajută mult și pe tine să lucrezi într-un mediu corect.

  1. Avem cea mai mare echipă de trainere din videochat Iași

  La alte studiouri abia dacă există câțiva traineri. De obicei sunt bărbați, lipsiți de motivație. Te ajută puțin sau deloc și ești lăsată să îți faci treaba cum poți. Spre deosebire de ele, la Heylux poți conta pe 14 trainere! O echipă întreagă de colege dedicate, energice, foarte pricepute te sprijină 24 din 24 ore. Indiferent pe ce tură ai lucra, te sprijină, te susține emoțional, îți arată cum să faci mai mulți bani.

  Cred că deja e mult mai clar de ce putem spune cu mâna pe inimă că suntem Nr. 1 în ce facem. Nu e lipsă de modestie, ci simpla realitate, pe care o putem dovedi. Scopul tuturor acestor beneficii este ca ție să-ți meargă cât mai bine. Dacă tu ești mulțumită, sigur suntem și noi! Dă-ne un telefon și hai să vedem când începem colaborarea!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img