More
  AcasăHeyluxChiar daca vara se sfarseste, eu tot ma pot distra pentru ca...

  Chiar daca vara se sfarseste, eu tot ma pot distra pentru ca am un job super la Heylux

  Toata lumea se intristeaza in perioada aceasta, pentru ca vara este pe sfarsite si toti zic ca nu mai au ce face de acum, deoarece vine frigul si asa mai departe. Dar pentru mine distractia nu se termina niciodata, mai ales de cand sunt angajata la Heylux. Pentru mine, orice moment poate insemna o distractie si iubesc asta.

  Acesta este avantajul in a fi model de videochat in cel mai bun studio de vidochat din Iasi: distractia nu se sfarseste niciodata. Poate in Romania vine frigul de acum, dar eu pot pleca oricand in alta tara in vacanta, ma pot delecta cu liniste si concedii de vis peste tot in lume cu banii pe care ii castig la Heylux Iasi.

  Heylux este mult mai mult decat ma asteptam eu

  Nici macar nu m-am gandit ca va fi atat de usor sa castig bani in acest domeniu, dar ma bucur ca n-a fost asa cum ma asteptam, ci mai bine. Pentru ca eu sunt cea care are de castigat de pe urma acestui job in Iasi. Chiar in septembrie am planuita o distractie cu cateva prietene la o cabana undeva la munte.

  Mergem, facem un gratar, desi poate nu va fi vremea de partea noastra, dar nu ne intereseaza, pentru ca de la cabana avem planuit sa plecam in Paris dupa aceea. Facem un city-break dupa mini vacanta la cabana si stiu ca ne vom distra de minune.

  Si nu e numai asta, pentru ca aceasta vacanta scurta nu e singura de care ma bucur datorita jobului de la Heylux. Saptamana trecuta am fost cateva zile in Barcelona si nu cred ca am avut o experienta mai frumoasa in viata mea pana atunci. Desi au fost cateva zile, a fost o distractie care a parut cat o intreaga viata.

  Ma distrez cu banii pe care ii castig din videochat la Heylux

  Mai ales ca inainte sa vin la Heylux nu prea ma bucuram de aceste lucruri, nici nu prea imi permiteam. Dar acum stau fara griji, pentru ca banii pe care ii castig din videochat la Heylux sunt de ajuns pentru orice nevoie am. Sau tie nu ti-ar fi de ajuns sa castigi intre 300 si 800 de lei la Heylux, asa cum castig eu?

  Pana si 200 de lei zilnic tot e mai bine decat orice alt job in Iasi. Si 300 de lei este minimul pe care il poate avea un model de videochat la Heylux. Deci, imagineaza-ti cat se castiga in acest studio de videochat din Iasi. Ca sa nu mai zic de bonusurile saptamanale de care ma bucur, intre 300 si 3.000 de lei. Numai cu bonusul acesta as putea face un city-break in fiecare weekend! Tare, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img