More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio ma scuteste de banii pe transport si alte

  Lucky Studio ma scuteste de banii pe transport si alte

  Toata lumea care locuieste undeva la tara sau in afara orasului stie cat este de greu cu naveta, cu banii si asa mai departe. Eu, de exemplu, locuiesc in Voinesti (o comuna din Iasi) si am vrut sa lucrez in Iasi pentru a duce o viata mai buna. Dar gandeste-te ca pentru a lucra, trebuia sad au lunar o multime de bani pe transport.

  Am facut intr-o zi niste calcule si am realizat ca mergeam degeaba la munca, pentru ca toti banii mergeau doar pe transport si mancare. Practic, mergeam la munca doar sa ies din casa, iar asta nu-mi convenea. Voiam sa fie profit si pentru mine, pentru ca asta inseamna un job adevarat la urma urmei.

  Am aflat de pe un forum despre videochatul in Iasi de angajarile la Lucky Studio

  Ei bine, Lucky Studio m-a ajutat in aceasta privinta, pentru ca am aflat ca este singura firma din Iasi care isi ajuta angajatele chiar si cu transport gratuit. Partea frumoasa este ca mereu am vrut sa fac si eu videochat sa vad cum e, sa castig o  multime de bani.

  Mi se parea chiar tentant, dar ma gandeam ca nu e un job de mine. Intr-o zi vazusem pe un forum despre videochatul din Iasi niste chestii interesante si m-am gandit sa sun totusi, sa vad ce iese. Cand m-am dus la interviu la Lucky Studio, chiar atunci se faceau ultimele angajari in videochat si am prins ultimul loc.

  Nu mai erau decat 4 locuri disponibile si fusesera luate destul de repede, dar cred ca n-a fost o coincidenta faptul ca am ajuns la timp pentru angajare. Deoarece lucrez si astazi la Lucky Studio si iubesc sa fac videochat aici.

  Lucky Studio ma ajuta si cu transportul si cu tot ce am nevoie

  taxi

  Primul motiv pentru care am iubit videochatul la Lucky Studio este chiar cel mentionat mai sus, si anume transportul. Ma saturasem sad au cam cate 1.000 de lei lunar numai pe taxiuri si autobuze pentru naveta. Lucky Studio mi-a pus la dispozitie o soferita si-o masina care vine in fiecare zi dupa mine in Voinesti, ma duce la studio si apoi ma aduce acasa in siguranta.

  Chiar si inainte sa semnez contractul de angajare in videochat cu acestia, Lucky Studio m-a ajutat cu transportul. Mi s-a platit chiar si taxiul cand am venit prima oara la interviu si am stiut de pe atunci ca este o alegere buna sa fac videochat in acest studio.

  Economisesc zilnic o multime de bani pe transport cu Lucky Studio, pe machiaj, pe fotografii, training, iar de cei 330 de lei pe care ii castig zilnic in videochat ma bucur doar eu. Nu degeaba Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img