More
  AcasăHeyluxDin prima zi la Heylux si pana acum am castigat mereu peste...

  Din prima zi la Heylux si pana acum am castigat mereu peste 350 lei zilnic

  Acus’ se fac 6 luni de cand m-am angajat la Heylux Iasi si n-a fost nicio zi in care sa nu castig mereu peste 350 de lei din videochat aici. Oare cat noroc pot sa mai am? Am stiut mereu ca voi putea sa am o viata frumoasa daca ma angajez ca model, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca fiecare zi la acest studio va fi un succes.

  Am tot vorbit cu modelele de aici, m-am sfatuit cu ele, le-am intrebat diverse chestii, dar niciuna n-a avut norocul meu. Au fost unele care au castigat intr-o singura zi cate 2000 de lei, altele cate 9000 au 10.000 de lei, dar niciuna n-a avut aceeasi medie a castigurilor atata timp.

  Motivul pentru care castig atat la Heylux e mai special

  Nu ma intelege gresit, toate fetele castiga bani la Heylux, doar ca pentru unele poate au fost zile cand au castigat peste 300 de lei, zile cand au castigat 100 sau 200 de lei ca poate au fost intr-o stare mai proasta. Pentru toate fetele de aici au fost zile si zile.

  Dar pentru mine toate zilele au fost la fel. Evident, cu un motiv intemeiat, desigur. In prima mea zi de videochat la Heylux Iasi am cunoscut un admirator online care era si el nou pe site-urile de videochat. Din prima ne-am inteles super si parca aveam o multime de lucruri in comun.

  In prima zi, am petrecut cateva ore in chatul privat, care este platit pe minut, si de atunci el parca a prins drag de mine. De atunci, absolut in fiecare zi a facut o obisnuinta sa intre pe pagina mea si sa petreaca mereu acelasi timp ca in prima zi.

  Chiar si eu am fost uimita sa vad ca nu e zi fara castig la studio

  Cumva, pentru el aceste ore erau ca o intalnire si probabil asta il facea sa se simta bine. Unele fete spun ca videochatul e o distractie si vrajeala pentru ele, dar eu niciodata n-am simtit ca pot sa ma prefac cu acest admirator online. Din contra, am constatat ca imi face placere sa vorbesc cu el.

  Cu atat mai bine pentru mine, ca timpul trecea cat mai usor asa si imi placea ca puteam ajuta pe cineva, chiar si cu vorbe. Eu il ajutam cu vorbe, el ma ajuta ca la fiecare sfarsit de tura sa am in buzunar peste 350 de lei. Ca si cum era o intelegere nescrisa intre noi, si mi-a placut acest lucru si-mi va placea in continuare. Ce pot spune, am norocul meu cu Heylux 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img