More
  AcasăHeyluxHeylux sustine legalitatea deplina in videochatul din Iasi

  Heylux sustine legalitatea deplina in videochatul din Iasi

  Ghinionul meu a fost ca atunci cand am inceput munca in domeniul videochatului, sa o incep cu studiouri la care am primit numai dezamagiri. Si-mi promisesem ca n-o sa mai fiu model de videochat dupa acele regretabile intamplari, dar apoi am vazut ca mai exista totusi speranta cu studiouri precum Heylux si mi-am maid at o sansa.

  In sine, eu de fapt aia cautam, un studio de videochat legal, in primul rand, sa stiu ca ma aflu in siguranta acolo, ca am tot ce-mi trebuie. Ca daca e legal, de acolo vin toate: corectitudinea platii, corectitudinea bonusurilor, un program de munca ok, un mediu de munca la fel de ok si asa mai departe.

  E important sa alegi un studio de videochat legal, ca Heylux

  Daca nu e legal, acestia au impresia ca pot sa faca ce vor din tine si chiar nu e asa. De asta ma cautat cat mai multe studiouri legale, sa am din ce alege.

  Si cand zic legale, ma refer la orice. La contract de munca legal, nu la o foaie fara sens, la toate formalitatile legale, la un sediu, nu la un apartament, la camera dotate cu tot ce trebuie, la respect, la multa lucruri ma refer eu.

  Lucruri care, din intamplare, le-am gasit in Iasi la Heylux. In final am gasit studioul acesta in Iasi si usor, usor mi-am schimbat conceptiile si tot. Si sincer, daca nu era Heylux Iasi, probabil n-as fi recomandat videochatul niciunei fete.

  Chiar nu pot descrie in cuvinte ce frumos este la acest studio

  Insa am avut o colaborare excelenta cu acestia chiar de la inceput, cand am semnat un contract datorita caruia am mai si primit o suma de bani mare, de peste 9000 de lei cash. In fine, acestea sunt alte detalii. Dupa aceea, mi s-a permis sa-mi aleg turele de munca dorite, modul de plata si camera, desigur.

  Am foarte multa liniste in suflet de cand sunt model de videochat la Heylux, ca totul merge ca pe roate. Si mediul de munca e asa cum vreau, la fel si colegele, studioul e unul mare iar interiorul e de senzatie. Am si transportul gratuit, bonusuri mari si nu mai zic de castiguri, ca sunt mult mai mari decat in orice alt studio am mers.

  Am si castiguri ce depasesc 2300 de dolari lunar, pentru ca am cele mai misto trainerite in videochat la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img