More
  AcasăPreziosaVrei sa stii in cat timp ajung sa castig din videochat la...

  Vrei sa stii in cat timp ajung sa castig din videochat la Preziosa mai mult de 5000 lei lunar?

  Oare in cat timp ajunge un roman sa castige 5000 de lei lunar, sau mai mult? La un job normal, ma refer. Oare care este timpul in care se ajunge la aceste salarii? Hai ca raspund eu: mai niciodata. Foarte rar se gasesc joburi in Romania unde sa se castige mai mult de 5000 de lei, iar acestea necesita multi ani de studii si experienta.

  Lucruri de care, de altfel, nu am nevoie la Preziosa Iasi. Ca model de videochat la Preziosa nu trebuie sa ma intreb oare dupa cat timp o sa castig mai mult de 50 de milioane lunar, pentru ca banii acestia ii castig oricum din prima. Daca nu 5000, macar 4500 de lei, dar n-are cum sa ma angajez la Preziosa si sa castig mai putin in primele luni.

  La Preziosa se castiga cate 4500 de lei chiar din prima luna

  Nici daca vreau, n-am cum sa castig mai putin. Si asta cred ca poate face diferenta dintre joburile celelalte si jobul de la Preziosa. In timp ce in alte locuri muncesti ca nebunul sa ajungi la un salariu decent, la Preziosa orice fata poate castiga peste 4500 de lei din prima.

  E vorba de videochat, o sa spui. Se castiga oricum, o sa spui. Vrei sa-ti spun un adevar? Nu in orice studio de videochat se castiga bani multi, asa cum se castiga la Preziosa. Pentru ca multe studiouri nu dispun de ce dispune Preziosa: decor de senzatie, aparatura ultra moderna, cele mai scumpe si luxoase piese de mobilier, transport gratuit, cazare, sedinte foto in permanenta, dar si video, sedinte de make-up in fiecare zi, cursuri de limba engleza….mai continui?

  Ca pot continua, nu e problema. Pot continua pana diseara, pana ajung si la bonusurile saptamanale oferite de Preziosa: de la 60 si pana la 9000 de lei. Dupa cum vezi, clar nu se castiga in toate studiourile precum se castiga la Preziosa, din start.

  Mereu o sa castig multi bani aici, nu-mi fac griji

  La Preziosa am avut garantia din prima ca o sa castig multi bani, nici n-am avut emotii. Garantia aceasta mi-a fost data si de bonusul mare de angajare, bani primiti ca un fel de asigurare ca o sa am castiguri mari in studio. Castigurile intre 100 si 500 de dolari zilnic ti se par mari? Pai da, acestea sunt castigurile mele la Preziosa.

  Cu asta, cred ca am spus tot. E evident de ce vreau sa lucrez la Preziosa si nu as alege altceva niciodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img