More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi. Hai...

  Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi. Hai sa-ti spun de ce!

  In ultimii ani, videochatul a devenit foarte cunoscut de romance, nu mai e ca inainte, cand totul era mai ascuns. Si odata cu anii, au aparut foarte foarte multe studiouri peste noapte, care au dezamagit multe fete si le-au lasat cu impresii proaste despre videochat. Uite, d-asta nu mai are lumea incredere in videochat, dar macar eu pot spune ca nu mi s-a intamplat asa ceva la Lucky Studio.

  Din fericire pentru mine, eu m-am angajat la Lucky Studio acum 5 ani si de atunci sunt aici, la fel de multumita de castiguri, de program, de atmosfera, de bonusuri, de echipa de aici si de tot, ca intotdeauna. Timp de 5 ani am colaborat cu cea mai profi echipa de femei din tara si mereu am avut o colaborare excelenta cu acestea.

  Am avut luni cu castiguri de 2000 de dolari si luni cu 10000 de dolari

  Daca nici Lucky Studio nu mi-a adus cele mai mari fericiri in viata, nu mai stiu cine. Am avut luni cu castiguri de 2000 de dolari, luni cu castiguri de 10.000 de dolari, au fost luni si luni. Cu castiguri mai mari, cu castiguri mai mici, insa niciodata, dar absolut niciodata n-am fost dezamagita de cum am fost tratata aici.

  Si Lucky Studio nu e cel mai bun studio de videochat doar pentru ca am eu castiguri mari, acesta e ultimul motiv pe care l-as invoca. O iau pe pasi: acum 5 ani am venit la interviu si am fost tratata precum o printesa, indiferent daca ma angajam sau nu.

  Mi s-a explicat tot ce am vrut sa mi se explice, si am fost ajutata chiar de atunci sa inteleg de ce videochatul e cel mai bun pentru mine. Intotdeauna am beneficiat de transportul gratis si de machiajul inainte de a intra in camera de logare si absolut niciodata n-a trebuit sa-mi fac griji pentru nimic.

  Jobul la Lucky Studio imi asigura o viata frumoasa

  Nici pentru program, ca eu mi-l faceam, nici pentru bani ca ii primeam in fiecare zi, nici pentru computere ca au fost si sunt cele mai performante, nici pentru decor caci camerele sunt amenajate cu tot ce-i place unei femei.

  Atunci castigurile mele erau intre 300 si 800 de lei, cu timpul au crescut pana la 2000 de lei zilnic si tot asa. Bonusurile au crescut si ele, de la bonusuri pana la 6000 de lei saptamanal, la bonusuri de pana la 9000 de lei. Si mereu am fost in continua evolutie cu Lucky Studio si echipa de aici. Dar stii de ce e cel mai bun? Ca am tot ce vreau in viata datorita acestuia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img