More
  AcasăHeyluxCastigurile zilnice din videochat la Heylux sunt din ce in ce mai...

  Castigurile zilnice din videochat la Heylux sunt din ce in ce mai mari!

  Daca pana acum puteam castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, acum nu mai este asa. La fel ca orice alta companie de succes, Heylux a crescut de-a lungul anilor iar evolutia s-a vazut si in castigurile modelelor care s-au angajat aici in toti acesti ani. Ca dovada, castigurile mele sunt acum mai mari, pentru ca am avut rabdarea necesara.

  Mie pana si castigurile intre 300 si 800 de lei in fiecare zi mi se pareau mari, asa ca nu mai aveam nicio pretentie, aveam tot ce-mi doream. Dar uite ca a venit si vremea mea sa evoluez, bineinteles. Ca atare, acum sunt un model mandru la Heylux care castiga intre 400 si 2.000 de lei zilnic.

  Nu ma gandeam ca o sa ajung sa plec acasa cu banii astia

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  Eu inca sunt uimita de aceste castiguri. Tu-ti dai seama ce sume imense? Unde in alta parte se mai pot castiga banii acestia, daca nu din videochat la Heylux. Acum sunt 100% sigura ca nicaieri in tara asta nu se mai castiga asa cum castig eu in acest studio de videochat din Iasi.

  Hai sa spunem ca pana acum poate se mai putea castiga si in alte locuri intre 300 si 800 de lei, dar acum chiar nu mai are cine sa intreaca aceste castiguri. Si-oricum, foarte putin probabil sa existe alte locuri de munca in Romania unde se castiga atat, cu atat mai putin alte studiouri de videochat, pentru ca Heylux este singurul unde plata este la zi.

  Este primul si singurul studio din Romania care a abordat acest sistem de plata si lasa-ma sa spun ca are un succes imens. Unii ar spune ca e mai bine sa primesti banii la fiecare doua saptamani, asa cum se intampla de obicei cand vine vorba de videochat.

  Mai bine lucrez in videochat la Heylux decat sa am un job prost platit

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  Dar la ce bun sa primesti banii la fiecare doua saptamani in alt studio si sa castigi cat castig eu intr-o zi? Pentru ca sunt multe studiouri unde abia se castiga 1000-2000 de lei la fiecare doua saptamani, iar eu am norocul sa pot castiga atat in fiecare zi acum.

  Cu putin efort, bineinteles, ca nu te gandi ca vine cineva si arunca in mine cu bani :)). Imi dau interesul, desigur, dar se merita pe deplin. Mai bine stau o ora, doua in plus la Heylux si plec acasa cu o suma de n-o pot numara, ca si-asa programul de munca aici e foarte scurt. In orice caz, locul de munca de la Heylux e mai bun decat orice.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img