More
  AcasăLucky StudioSavoare zilelor de vara când banii nu sunt o problemă şi de...

  Savoare zilelor de vara când banii nu sunt o problemă şi de ce am ales Lucky

  Lucky Studio este locul meu de muncă. Nu mai este o surpriză pentru nimeni, nu mai este ceva nou. Deja am experienţă aici şi până când judece unii şi alţii ţin să îţi spun nu am justificări pentru nimeni. Aşadar, aici lucrez de ceva vreme şi nu am niciun regret pentru asta.

  De ce am ales acest job

  îţi spun mai întâi vara această este pentru mine cea mai fericită. Abia acum am marea satisfacţie de a trăi un vis la care nici nu speram: am bani pentru orice,  am banii necesari îmi fac vacanţele şi toate poftele. Nu ai idee cât de greu este priveşti din exterior la alţii în timp ce tu iţi plângi de milă nimic nu îţi merge bine. Şi dacă vei spune este un preţ pentru toate, ei bine la mine preţul a fost de fapt în câştigul meu.

  La Lucky Studio am descoperit videochatul este de fapt un alt job din care poţi câştiga şi chiar foarte bine. Poţi fi cea care reuşeşte meargă mai departe în viaţăcâştigând timp. Spun asta pentru este foarte greu ţii cont de faptul a fi tânăr în societatea actuală ai de înfruntat greutăţi în a găsi calea spre câştigul de orice fel.

  Nu ştiu câţi înţeleg ce înseamnă nu ai bani nici treci strada, fii pur şi simplu în depresie din cauza lipsurilor. Diferenţa între ceea ce am trăit şi ceea ce actual pot spune am este una enormă. Şi nu este vorba numai de un câştig din punct de vedere material ci este până la urmă câştigul meu din toate punctele de vedere.Deşi ştiam cât de cât limba engleză, mi-am perfecţionat discursul. Sunt mai descurcăreaţă, sunt mai deschisă şi sigură pe mine, ştiu ce îmi doresc şi ce caut.

  Lucky m-a schimbat. Spun asta cu o siguranţă ieşită din comun. Spun asta cu un zâmbet de satisfacţie. Povestea mea este acum o lecţie de viaţă pe care o împărtăşesc cu cei din jur. Şi uite şi o altă chestiune pe care o împărtăşesc: înainte poate nu îmi doream spun asta, însă acum o spun ba chiar cu mândrie, lucrez la Lucky, sunt model, am tot ceea ce mi-am dorit şi încă mai visez la multe lucruri. Descoperind aceste lucruri sunt absolut convinsă sunt pe drumul cel bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img