More
  AcasăConfesiuniJurnal de model - vise îndeplinite cu Lucky Studio

  Jurnal de model – vise îndeplinite cu Lucky Studio

  Vă continui micul meu jurnal cu câteva impresii despre ce m-a ajutat să aduc la bun sfârşit jobul meu la Lucky Studio. V-am mai spus şi poate mă repet – nu sunt o fată de bani gata, cum ştiu că sunt unele. Asta înseamnă pur şi simplu că tot timpul am reuşit să mă descurc cu ceea ce aveam, oricât era de greu. Dar la un moment dat te saturi!

  Momentul angajarii la Lucky Studio îl consider cel mai fericit din viaţa mea de până acum. De ce? Pentru că am reuşit să îmi îndeplinesc câteva lucruri la care visam de mult timp.

  Facultatea a fost un mare vis al meu, legat de reuşita pe cont propriu şi de dorinţa de a mă rupe de părinţi. Nu m-am rupt, desigur, la propriu. Depindeam de ei financiar, în special. Mai degrabă aş spune că Lucky Studio m-a ajutat să scap de dependenţa asta – acum mă descurc singură şi am un trai mai mult decât decent. Reuşesc să mă susţin cu toate cheltuielile pe care le am şi nu mai depind de banii pe care mi-i trimiteau ai mei înainte.

  Am mai reuşit să realizez un lucru: am acum o libertate cum nu aveam înainte. Ce libertate mi-a oferit Lucky Studio? Libertatea de a alege să fac ceea ce vreau. Lucky Studio nu îţi impune nimic, mi-am ales programul de lucru după cum mi-a convenit, mi-am ales camera în care vreau să lucrez, mi-am ales perioada la care să iau banii – Lucky Studio a introdus spre deosebire de orice alt studio modalitatea de plată la zi. În plus, poţi renunţa când vrei, din nou nimeni nu te forţează în nici un fel.

  Ce vis mi-a mai îndeplinit Lucky Studio – cel de a mă simţi pe deplin în siguranţă. În studio lucrează doar fete – asta a fost politica de la bun început. Mi se asigură transportul ori de câte ori merg la studio, de unde sunt şi înapoi – cu şoferi tot femei. Siguranţa mai este dată şi de legalitatea 100% în care se lucrează şi din nou plata la zi oferă siguranţa că ceea ce câştigi, primeşti.

  Un alt vis pe care Lucky Studio a reuşit să mi-l îndeplinească a fost să am şi eu parte de un concediu în străinătate. Nimic spectaculos, deşi poate concediile viitoare vor fi. Mi-am dorit dintotdeauna să ajung să vizitez Grecia, să merg la mare acolo şi cu ajutorul a ceea ce am câştigat la Lucky am reuşit.

  Ce vă pot spune ca o concluzie, care este cam aceeaşi la toate fetele angajate? Lucky Studio te ajută să îţi îndeplineşti visele.

  Yours truly, C.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img