More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îmi oferă cele mai bune condiții pentru a lucra în...

  Lucky Studio îmi oferă cele mai bune condiții pentru a lucra în videochat de acasă

   

   

         Nu am fost niciodată fana orelor matinale şi nici nu-mi face deosebită plăcere să fug după autobuze sau să mă pun să dorm devreme pentru a mă putea trezi dimineaţa. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu relaxată, să mă trezesc când vreau. Să mă apuc de muncă atunci când mă simt pregătită, fără ca nimeni să stea pe capul meu să mă streseze, asta mi-am dorit.

  Ştiu, ceea ce spun pare ideal şi poate chiar imposibil, dar pentru mine nu a fost. Fiindcă mi-am dorit cu adevărat, asta am obţinut cu Lucky Studio Iaşi. Cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară mi-a oferit şansa de a face videochat de acasă. De când colaborez cu aceşti oameni, viaţa mea este alta, iar eu sunt foarte fericită.

  Deoarece am semnat un contract 100% legal cu cei mai buni de pe piaţa muncii, mi s-a oferit cel mai mare comision din ţară, cel de 80%. Nu ştiu dacă îşi poate închipui cineva cam cât înseamnă acest comision în bani, însă mie mi-a adus bogăţie. Lucky Studio m-a bucurat cu acest comision  indiferent de ora şi timpul logării mele. Mă consider norocoasă că pot lucra la acest studio. Nu mă mai trezesc dimineaţa, nu mai fug prin frig după mijloace de transport, nu mă mai îngrijorez pentru nimic.

  Cu Lucky Studio mă trezesc când simt, îmi beau cafeaua şi am tot timpul pentru a mă loga. Acest lucru este posibil fiindcă Lucky Studio mi-a permis să-mi aleg o oră de logare. Iar eu, bineînţeles, am ales o oră mai după amiază, pentru a nu fi stresată deloc de timp.

  Lucky Studio a fost întru totul corect cu mine, deşi lucram de acasă. Banii îi primeam în fiecare zi, iar Lucky Studio nu oprea nimic din ei. Pe lângă punctualitatea cu care îi primeam, mai aveam parte şi de seriozitate şi profesionalism. O dovadă sunt banii pe care îi am în portofel zilnic, datorită lui Lucky Studio.

  Încă un lucru care mi-a plăcut a fost faptul că nu am fost exclusă din nicio activitate, deşi nu lucram la studio. Teambuilding-urile organizate de 3 ori pe an de către studio nu se făceau fără prezenţa mea sau a modelelor de acasă. Toate fetele angajate la Lucky Studio erau adunate în aceste teambuilding-uri. Totodată, Lucky Studio mi-a fost aproape în permanenţă prin training şi ajutor profesional. Având parte de toate aceste avantaje, am ajuns şi la un comision de 80%. Ceea ce înseamnă că am depăşit suma de 10.000 de lei într-o lună, primind bonusuri de 1.250 de lei. Lucky Studio mă încântă.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img