More
  AcasăConfesiuniCele mai tari bonusuri în videochat sunt la Lucky Studio

  Cele mai tari bonusuri în videochat sunt la Lucky Studio

         Am găsit studioul de videochat care se potriveşte întru totul tuturor cerinţelor mele. Lucky Studio Iaşi este studioul unde toate dorinţele mele au prins viaţă. Orice aş dori, în orice moment, pot să am acel lucru numai datorită celor de la Lucky Studio. Înainte să mă angajez pentru prima dată pe piaţa muncii, nici măcar nu m-aş fi gândit că voi ajunge aici. Mă gândeam că voi avea o viaţă anostă precum toţi cei din jurul meu, care nu făceau decât să meargă la muncă şi să îşi plătească datoriile şi cheltuielile. Dar când am intrat în lumea videochatului alături de Lucky Studio, am început să văd viitorul cu alţi ochi. Mă vedeam într-o casă la malul mării, cu piscină interioară, cu maşină, cu tot luxul. Erau vise, îmi plăcea să visez, dar nu mi-aş fi închipuit niciodată că Lucky Studio mi le va împlini.

              Totul a început acum 4 ani, când mă săturasem de joburi grele, cu program foarte încărcat şi stresant, care îmi fura toată liniştea şi sănătatea. Nu spun că nu puteam face faţă, dar nu era sănătos pentru mintea mea să lucrez în medii în care nu mă simt confortabil.  Pentru femei, atmosfera de la mediul de muncă este foarte importantă, iar dacă se simt în vreun fel ameninţate, randamentul nu mai este acelaşi. Nu îmi doream să mai pierd timpul, să fiu mai explicită.

  De aceea, m-am gândit că videochatul poate fi o experienţă plăcută, fiind un domeniu total diferit faţă de cele în care am activat până atunci. Am ales cel mai bun în domeniu, Lucky Studio Iaşi. Ştiam că este cel mai bun din Iaşi şi din ţară, dar voiam să mă asigur pe propria mea piele.

              La semnarea unui contract de 3 ani, am primit un bonus de 10.000 de lei. Cu ajutorul trainerilor Lucky Studio, câştigurile mele zilnice erau de 500, 600 de lei pe zi. Mă ajutau cu sfaturi despre poziţia în faţa monitorului, despre atitudinea şi modul de a comunica. În acest fel, era uşor să cuceresc admiratorii online, care îmi aduceau câştiguri mari.

  De fiecare dată când depăşeam suma de 5.000 de lei într-o săptămână, primeam 3.000 de lei. Aceştia erau ca bonus săptămânal, care era în funcţie de performanţele mele dintr-o săptămână. Fiindcă mereu am învăţat repede şi am ascultat sfaturile, punându-le în practică, nu am avut nicio problemă în a profesa în orice domeniu. Aşa că m-am obişnuit repede cu videochatul, devenind chiar foarte bună. După 4 ani de zile în care am lucrat la Lucky Studio, am reuşit să îmi cumpăr o căsuţă într-o altă ţară. Mereu mi-am dorit să locuiesc în străinătate, la malul mării, să am maşină şi tot ce vreau. Chiar dacă m-am mutat, încă lucrez pentru Lucky Studio de acasă şi sunt mai mult decât mulţumită.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img