More
  AcasăDespre videochatLucky Studio mi-a oferit training în videochat la Praga

  Lucky Studio mi-a oferit training în videochat la Praga

   

   

         Pentru a putea profita de câştiguri între 300 şi 800 de lei, bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei şi premii între 100 şi 1.000 de dolari, Lucky Studio m-a ajutat mult. Nu a fost precum celelalte studiouri care m-au pus într-o cameră înghesuită în care să mă chinui să obţin bani. Lucky Studio a fost, deopotrivă, un adevărat profesionist cu mine.

  În acest sens, m-a dus într-un training specializat în Praga, unde să pot învăţat totul despre videochat. Acolo se afla o mare companie de videochat Flirt4Free, cu care Lucky Studio se află în colaborare. În acel loc, eu am reuşit să acumulez toate informaţiile necesare pentru a putea face videochat la un nivel înalt.

  Mi-a plăcut faptul că nu am fost lăsată în voia sorţii să mă descurc singură, ci toată lumea s-a ocupat în detaliu de mine. Atât prin servicii premium, cât şi prin servicii de make-up şi cursuri gratuite de limba engleză şi franceză. Lucky Studio şi-a arătat interesul faţă de mine prin aceste lucruri, punându-mi la dispoziţie tot ce am cerut. La Praga, cele mai profesioniste fete m-au ajutat cu sfaturi despre videochat. Fiind foste modele, ele mi-au arătat ce poziţie şi comportament să abordez în faţa camerei. Mi-au fost de mare ajutor, pentru că la încheierea training-ului, câştigurile au apărut. Când m-am întors la studio, am aplicat tot ce mi s-a spus şi ce am învăţat. Rezultatele au fost foarte mulţumitoare, căci în prima zi după training am câştigat 560 de lei!

  Câştigurile excepţionale nu au fost totul, Lucky Studio asigurandu-mi şi transportul şi cazarea gratis. Nu am mai avut până acum un job care la care să am propria mea şoferiţă care să mă ducă acasă şi să mă aducă înapoi la muncă. Prin acest lucru, Lucky Studio nu îmi arată decât că se interesează de binele meu şi mă preţuieşte. Iar eu sunt foarte satisfăcută de acest fapt, pentru că nu oriunde găseşti angajatori aşa buni.

  Cu posibilitatea de a-mi alege propriul program de muncă, Lucky Studio mi-a dat şi ultimul motiv pentru care consider că este cel mai bun din Iaşi şi din ţară. Oricât aş fi căutat, nu aş fi găsit un job care să îmi ofere atâta libertate ca la studio. Cu siguranţă, Lucky Studio oferă un job care merită toate şansele şi timpul nu trebuie irosit nicio secundă. Merită să fie preţuit la adevărata sa valoare, aşa cum îşi preţuieşte şi el modelele.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img