More
  AcasăLucky StudioDe ce as castiga 900 lei lunar, cand la Lucky Studio pot...

  De ce as castiga 900 lei lunar, cand la Lucky Studio pot castiga bani zilnic?

  Auzeam pe la televizor zilele trecute cum se plangeau unele femei pe la diferite emisiuni ca au salariu de 900 de lei si nu mai fac fata cheltuielilor si asa mai departe. Sincera sa fiu, pe mine ma ingrozea sa aud asta, pentru ca eu nu stiu ce m-as face daca nu as avea jobul de la Lucky Studio.

  Cand vad femei cu o experienta in domeniul muncii de-o viata, trecute de 30 de ani care tot 900 de lei au salariu, raman uimita. Vad cat se chinuie lumea pentru 2-3 lei, iar eu la Lucky Studio castig banii cat ai clipi. Nu exista zi in care sa nu plec acasa de la studio cu macar 200 de lei in portofel.

  Eu in zilele proaste plec cu 200 de lei (zilnic) in mana de la studio!

  Videochatul este avantajos, n-am ce spune. Vad si eu asta acum, de cand lucrez aici si m-am obisnuit asta. Acum o spun cu mana pe inima ca n-as mai alege alt job, cand sunt constienta de cat pot castiga eu din videochat la Lucky Studio. Mai ales ca aici sistemul de plata e facut in asa fel incat sa-mi primesc castigurile zilnic.

  Sunt studiouri unde se primesc la doua saptamani banii sau la luna, dar la Lucky Studio ii primesc zilnic. Bine ca as putea sa ii primesc cand vreau eu, dar prefer sa ii iau la sfarsitul fiecarei ture, pentru ca eu mai am cheltuieli, una alta.

  De asta spun ca eu nu stiu cum rezista unele femei cu 900 de lei salariu, cu tot cu copii si mai stiu eu ce, cand eu nu rezist la 24 de ani cu atata. Pur si simplu nu m-as vedea castigand doar 900 de lei lunar, pentru ca la Lucky Studio am spus ca daca am o zi proasta castig 200 de lei.

  La Lucky Studio castig mereu peste 350 de lei zilnic din videochat

  Imagineaza-ti, in acest caz, cat castig eu. Mult mai mult, iti dai seama! Cam peste 300 de lei. De obicei, castig undeva in jurul sumei de 390-415 lei, cam pe acolo ma invart mereu. Si sunt bani, tata! Sunt multi bani, pentru ca sunt peste 20 de zile lucratoare la Lucky Studio si se aduna.

  Acum imi pun intrebarea asta. Oare tu, daca stii ca poti castiga cate 300 de lei, sa zicem, la Lucky Studio, si ai oportunitatea de a alege intre jobul acesta de model de videochat si alt job unde castigi 900 de lei pe luna, ce ai alege?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img