More
  AcasăPreziosaJobul in videochat la Preziosa imi asigura o viata buna

  Jobul in videochat la Preziosa imi asigura o viata buna

  Lucrurile devin automat mult mai speciale in momentul semnarii contractului de angajare in videochat la Preziosa Iasi. O viata obisnuita nu poate fi comparata cu viata pe care o poti avea alaturi de Preziosa, lucrand aici ca model de videochat. In momentul in care am devenit model de videochat, totul a devenit mult mai palpitand si mai frumos.

  Nu poti compara viata unui model de videochat la Preziosa cu viata pe care o are o vanzatoare, spre exemplu. Nu ma intelege gresit, sa stii ca nu e rau sa fii vanzatoare, numai ca incercam sa compar veniturile lunare. O vanzatoare nu va castiga vreodata mai mult de 1600 de lei, pe cand un model de videochat are castiguri nelimitate.

  Limitele in castigurile de la Preziosa nu exista, pot castiga de la 5000 de lei in sus, mereu mai mult, niciodata mai putin. Si vorbind la modul realistic, ce poti face cu 1600 de lei si ce poti face cu cateva mii de dolari? Nu poti compara aceste doua lucruri, iti zic eu.

  Imi sta mai bine cu mii de dolari in buzunar, nu stiu cum sa-ti zic

  Cu 1600 de lei lunar mi-as plati chiria, cateva cheltuieli lunare si mancarea intr-o luna, sa zicem. Mai mult de atat nu am ce face cu 1600 de lei, adica nu intra in calcul shoppingul sau vacantele de vreun fel. De distractii sau iesiri cu prietenii nici nu mai zic, nu exista asa ceva cand ai doar 1600 de lei.

  Deci, o viata simpla, oarecum anosta. Pe cand cu mii si mii de dolari in fiecare luna… poti merge si-n vacante pe orice insula vrei, pe orice continent, unde vrei tu, poti iesi in fiecare zi in oras, te poti distra cu prietenii, poti face orice vrei, atunci cand iti cere inima. Shopping zilnic, spa, saloane, orice vrea inima ta.

  Asa ca pot spune ca o viata in care pot avea totul e o viata speciala, nu o viata simpla, asa cum o au majoritatea. Nu traiesc pentru a avea o viata plina de lipsuri, traiesc pentru a ma bucura de toata splendoarea acestei vieti care ni s-a oferit. Si norocul meu este ca Preziosa este un studio unde visele devin o realitate demna de un paradis.

  Asta e viata pe care vreau s-o traiesc, nu alta. Mai bine ma stiu model de videochat la Preziosa, cu 7000, 8000, 9000, 10.000 de lei in buzunar, decat salariata cu un venit minim pe luna si plictisita de viata.

   

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img