More
  AcasăUncategorizedLucky Studio e genul de studio la care poti castiga cat vrei...

  Lucky Studio e genul de studio la care poti castiga cat vrei si poti fi libera

  Cand ma gandesc la cate studiouri sunt deschise acum, zeci, sute… parca atunci cand ma uit la Lucky Studio, e ca o gura de aer proaspat. Pentru ca desi sunt atat de multe studiouri de videochat pe piata, parca toate-s la fel, dupa acelasi tipar. Zici ca-s trase la indigo.

  In multe cazuri, unele-s mai nasoale ca altele. E logic sa fie asa, cand nu au echipe solide in spate, echipe care sa ridice studioul la cel mai inalt nivel. Ce asteptari sa ai, ca doar nu-s ca Lucky Studio, sa aiba 10 ani de experienta in acest domeniu. Mai e si chestia ca la Lucky Studio lucreaza numai femei si cred ca asta conteaza mult.

  Caci eu consider ca este un domeniu al femeilor si cine e mai in masura decat ele sa se ocupe de managementul unui studio? Altfel te intelegi ca fata cu echipa de la Lucky Studio cand stii ca toate sunt femei si inteleg ce simti si te ajuta… te mai si fac sa te simti ca acasa, sunt cu toate super dragute. Eu ma simt atat de iubita aici incat nici nu-mi pasa daca e iubire reala sau nu, ma simt mult prea bine.

  Insa nu cred ca e iubire falsa. De exemplu, este o doamna la casierie, e atat de draguta, cand vin imi zice mereu ca-s un pui drag si scump, cum sa crezi ca asta e fals, nu?  Lucky Studio mi-a dovedit de multe ori ca este diferit.

  Se spune ca Lucky Studio este cel mai frumos studio de videochat, si chiar este, dar nu doar prin aspectul pe care-l are, ci si prin echipa care face parte din acest studio. Totul este frumos.

  Si stiu ca poate sunt mai norocoasa decat alte fete care poate au avut ghinionul sa se angajeze in studiouri in care nu sunt platite la timp, in care li se ofera doar 30% comision sau li se retrage din castiguri pentru ca au mai intarziat sau alte nebunii… cu totii au bagat acum penalitati si tot felul de amenzi si ma bucur ca la Lucky Studio nu e asa.

  Aici castig zi de zi bani si ii primesc chiar la fiecare sfarsit de tura, daca asta vreau. Nu astept o luna pentru bani si nici nu intarzie nimeni cu plata, ba chiar mai mult, primesc pana la ultimul leu, nu mi se retrage nimic din castigurile mele.

  Lucky Studio e studioul care considera ca e absurd sa tratezi modelele asa. Suntem tratate ca niste regine aici si e important ca suntem libere. Sunt libera sa plec cand vreau, sa vin cand vreau si sa castig sute de lei intr-o zi. 🙂 E un exemplu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img