More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio toate fetele castiga asa cum ar trebui, asa cum...

  La Lucky Studio toate fetele castiga asa cum ar trebui, asa cum merita

  Locul in care se vede aprecierea cu adevarat a unei fete pentru munca sa este la Lucky Studio, si se vede asta prin castigurile pe care un model le are. Daca vii aici intr-o zi si discuti cu fetele, vei constata ca nu e niciuna care sa aiba un castig mai mic de 500 de lei intr-o zi ca model de videochat, iar asta spune totul.

  Fetele sunt foarte deschise si prietenoase, la fel au fost si cu mine la inceput, cand m-am angajat la Lucky Studio prima data. M-au primit, m-au ajutat si au discutat cu mine, mi-au zis de castigurile lor, mi-au dat sfaturi despre cum sa castig si eu. Sunt super misto fetele de aici, de gasca si amuzante, adica daca vrei sa vorbesti cu ele la interviu, o vor face cu drag.

  Castigul minim al unui model de la Lucky e de 500 de lei pe zi

  Si te vor lamuri cum m-au lamurit si pe mine la inceput. Cand vezi ca niciun model din studio nu are castiguri mai mici de 500 de lei intr-o zi, incepi sa-ti pui intrebi. Ce-o fi cu acest studio, cum le ajuta pe modele sa aiba castiguri asa mari… si cum sa nu fie asa, doar e cel mai renumit si bun studio de videochat din Iasi, dar si din tara, parerea mea.

  Cand am auzit ca se castiga mereu peste 400 de lei in 8 ore de videochat in acest studio, am vrut sa ma lamuresc de una singura si asta fac in fiecare zi de atunci. Imi dau seama cat de mult adevar au fost in acele vorbe. Si nu e vorba numai de castigul acesta in sine, dar si de faptul ca asta arata cat sunt fetele de apreciate aici.

  Daca nu ar fi apreciate, nu ar mai avea comisionul asa mare, n-ar mai avea castigurile asa mari si n-ar mai fi asa fericite. Dar consider ca acesta este premiul meu la Lucky Studio pentru ca sunt femeie si merit ce-i mai bun: banii, castigurile mele zilnice.

  Studioul acesta isi apreciaza modelele, multumindu-le cu castiguri excelente

  Asa mi se arata de fiecare data cat sunt de pretuita si cat de multe merit. Si sincer, dupa ce am lucrat aici si-am vazut aceste lucruri, n-as mai vrea sa lucrez altundeva, Stii de ce? Pentru ca sunt de parere ca nicio femeie n-ar trebui sa lucreze pe mai putini bani decat merita.

  Iar adevarul este ca orice fata merita MUUUULT, foarte mult. Atata timp cat Lucky Studio ofera asta, de ce nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img