More
  AcasăLucky StudioSunt mai fericita ca model la Lucky, mai bine ca niciodata!

  Sunt mai fericita ca model la Lucky, mai bine ca niciodata!

  Momentul care a fost decisiv in viata mea financiara a fost semnarea contractului de munca in videochat la Lucky Studio. Acel moment mi-a adus toate bucuriile ce au urmat mai apoi si cred ca sunt mai fericita ca niciodata. De fapt, nu cred, sunt sigura ca n-am fost nicicand mai bine, mai sanatoasa, mai fericita decat acum, de cand lucrez la Lucky.

  Sunt fericita ca model de videochat la Lucky Studio Iasi, daca asta vrei sa auzi inca o data, poate prima data n-ai crezut cand am zis-o. E ceva iesit din comun, ceva gresit sau ce n-ar trebui sa fac? Fericirea mea ii deranjeaza pe altii, sau nu merit sa fiu fericita ca fiinta umana?

  Atmosfera si conditiile de la Lucky Studio sunt pe gustul oricarei fete

  Eu cred ca toti oamenii merita sa fie fericiti, parerea mea… si daca jobul de la Lucky Studio e cel care ma face pe MINE fericita, atunci de ce ar mai interesa pe altii? Toata lumea ar trebui sa se bucure ca inca mai sunt joburi in Romania la care fetele se angajeaza cu placere, joburi care ne fac fericite.

  Ca de cand au disparut vremurile alea! Acum toata lumea e pe carca proprie, toti se gandesc la cum pot face sa le fie lor bine, chiar daca poate fac rau altora. Eu nu fac rau altora fiind model de videochat la Lucky Studio, din contra, cred ca fac un bine. Pentru ca zilnic nu fac decat sa vorbesc cu admiratori online care n-au nevoie decat de niste discutii si niste amabilitate pentru a se simti mai bine.

  Iar eu pot face asta. Ok, o fac pentru bani, dar ce conteaza? Fac un bine si pentru ei, si pentru mine in acelasi timp. Iar pe durata aceasta eu sunt pastrata in siguranta, primesc respectul ce mi se cuvine la studio, din partea tuturor de aici si am parte de lucruri de care altii au uitat, precum: garantarea transportului de oriunde as fi in Iasi, cazare si training specializat, servicii gratuite care sa ma ajute ca model.

  Fericirea mea se datoreaza faptului ca nu-mi lipseste nimic

  Un pachet complet, care sa contina tot ce-mi trebuie pentru a excela. In timp ce altii uita sa isi faca angajatii fericiti, Lucky Studio nu stie cum sa ne ofere mai multe bonusuri si premii pentru performantele noastre. Asa ca ne bucura cu castiguri zilnice de la 400 la 1200 de lei, bonusuri saptamanale care ajung si la 9000 de lei cash si chiar si premii pentru diferite concursuri.

  Ce pot spune mai mult ca sa intelegi de ce sunt asa fericita…hmm… Oare faptul ca de cand m-am angajat la Lucky Studio n-am avut niciodata probleme cu banii?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img