More
  AcasăLucky StudioDe cand lucrez la Lucky Studio, mi-am luat un Audi la 10.000...

  De cand lucrez la Lucky Studio, mi-am luat un Audi la 10.000 de euro

  Stii cat mi-a trebuit sa ajung sa am propria mea masina? Cu locul de munca de la Lucky Studio, nu mai mult, nici mai putin de 10 luni de zile. Si-ti zic si cum am reusit acest lucru. Am strans bani din castigurile avute in videochat in acest studio. Acum sigur te intrebi da cat naiba castig de-am reusit in doar 5 luni :)))

  Ei bine, oricum masina nu e noua, adica e 10.000 de euro, ce naiba. Noua ar fi costat mult mai mult, dar daca arata super bine si la mana a doua, cui ii pasa? E masina mea si e cumparata cu banii jos, din castigurile mele, din munca mea. Asta conteaza cel mai mult. Cred ca acesta a fost primul meu vis cand m-am angajat ca model la Lucky Studio.

  Numai videochatul imi aduce banii pe care mi-i doresc

  loc de munca lucky
  loc de munca lucky

  Aveam eu un fix ca imi trebuie masina si mi-am zis sa fac in asa fel sa castig bani pentru asta. Si ce alt loc de munca in Iasi imi mai poate aduce castiguri la fel de mari, daca nu cel de la Lucky Studio? E pe primul loc, in orice privinta. Eu nu m-am dat niciodata deoparte cand a fost vorba de scopurile mele.

  Ce daca e vorba de videochat? Bravo mie ca ma descurc! Eu zic ca multa lume ar putea sa ma invidieze chiar pentru castigurile din acest studio. Am mare noroc ca am castigat din prima, ce e drept. Admiratorii online sunt niste draguti, dar sunt 2 membri de pe site-urile de videochat care sunt foarte fideli.

  Intra destul de des pe pagina mea online si datorita cheltuielilor lor pentru conversatiile noastre online, in fiecare luna la Lucky Studio am castigat mai mult de 1.500 de euro. Cate 1000 de euro am pus frumusel deoparte si din restul banilor traiam.

  Cu asemenea castiguri, normal ca mi-am luat repede o masina

  loc de munca lucky
  loc de munca lucky

  Oricum erau multi bani si-asa. Ce a insemnat sa strang 5 luni pentru a avea Audi-ul mult dorit? Cine are masina acum? EUU 😡 Ce mai conteaza restul, chiar nu mai are importanta. Inainte reuseam sa traiesc si cu 950 de lei lunar, n-oi fi murit daca 5 luni am stat cu cate 500-600 de euro lunar. Am stat chiar bine mersi, plus ca mai aveam si bonusurile de la Lucky Studio.

  Ca si din bonusuri mai traiam, ca primesc in fiecare duminica cate un bonus mai mare de 300 de lei. Cine mai e asa norocoasa ca mine?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img