More
  AcasăHeyluxDe cand sunt la Heylux, eu-mi fac programul de munca asa cum...

  De cand sunt la Heylux, eu-mi fac programul de munca asa cum vreau!

  Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu propria mea stapana la locul de munca, sa fac asa cum imi place fara sa ma conduca nimeni. M-ai crede daca ti-as spune ca exact asta am in fiecare zi de cand am semnat contractul de colaborare in videochat cu Heylux Iasi? Oricum nu conteaza, pentru ca eu stiu sigur ca asta e adevarat, restul nu mai conteaza.

  Important este ca eu ma bucur de ceea ce am vrut mereu, de un job unde eu pot face tot ce-mi doresc. Incepand de la programul de munca, pana la venituri si pana la modul de a lucra. Si-ti pot garanta ca nu mai sunt joburi in Romania unde sa-ti poti face programul de munca asa cum vrei si sa mai si castigi cat vrei!

  La Heylux nu mai sunt decat 4 locuri disponibile pentru angajare

  angajare la heylux
  angajare la heylux

  De asta locul de munca de la Heylux este asa special si poate de asta mai sunt si 4 locuri disponibile, pentru ca toate iesencele au vrut sa lucreze in acest studio. Sigur esti curioasa sa afli si tu cum se poate sa-ti faci propriul program de munca, multa lume spune ca asa ceva nu se poate.

  De fapt, e o chestie destul de simpla la Heylux. O fata care doreste sa lucreze la Heylux beneficiaza, pur si simplu, de mai multe variante ale programului de munca. Daca eu vreau sa lucrez dimineata, lucrez dimineata cam 7 ore la Heylux. Daca vreau sa lucrez mai dupa amiaza, aleg tura de dupa amiaza, iar daca am toata ziua ocupata si as vrea sa am tura de noapte, aleg tura de noapte.

  Pot alege orice tura imi doresc si orice zi de munca, pentru ca am si 2 zile libere, pe care le aleg cand vreau eu. Si daca este ceva ce intervine, pot schimba mereu turele, nu e bai, nu e problema. Si castigurile la fel. Daca azi am motivatia sa castig din videochat 140 de dolari, sa spunem, ma motivez pana castig suma asta.

  Lucrez cand vreau si castig tot cat vreau. Nu-i asa ca-i super?

  angajare la heylux
  angajare la heylux

  Nimeni nu ma opreste din a castiga fix cat vreau, este un castig fara limita. Si, desigur, castig acesti bani cum vreau eu, in cel fel vreau. Ii primesc in fiecare zi si ii primesc doar pentru ca stiu sa vorbesc in engleza, sa socializez cu admiratorii online. Uneori chiar nu fac nimic, pur si simplu zambesc si mai castig cativa bani pentru ca admiratorilor online le place cum vorbesc si zambesc. Ai mai auzit de asa ceva pana acum?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img