More
  AcasăHeyluxCa model de videochat la Lucky Studio, am cel mai bun job...

  Ca model de videochat la Lucky Studio, am cel mai bun job din Iași

   

         Alături de Heylux şi Preziosa, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, primele două făcând parte din Grupul Lucky. Ca o inovaţie pe piaţa muncii, Lucky Studio a investit în a crea încă două studiouri care să aibă acelaşi succes.

  Heylux şi Preziosa sunt opera de artă a echipei Lucky Studio, care s-a ocupat cu atenţie de cele mai mici detalii, investind în cele mai scumpe şi fine materiale. Aspectul interiorului Lucky Studio este identic unui hotel de 5 stele, iar celelalte două creaţii trebuia să se ridice la măsura aşteptărilor. Fiind model la Lucky Studio, am avut ocazia de a vizita şi celelalte studiouri, rămânând total uimită de luxul în care au fost create.

  Cu o mare experienţă în domeniul corporatist, Lucky Studio s-a afirmat ca fiind unic în ţară, adresat tuturor femeilor care doresc să exceleze în câştiguri şi eleganţă. Atent la necesităţile modelelor, Lucky Studio dispune de pachete de bonusare care ajung până la 38.880 de lei. În acest fel, poziţia Lucky Studio în topul celor mai performante studiouri este în permanentă creştere, datorită numărului mare de angajări.

  Nemaigăsit în altă parte, sistemul de plată la zi abordat de Lucky Studio a depăşit competiţia din toate punctele de vedere. Cu volumul mare de modele care câştigă zilnic peste 300 de lei, Lucky Studio se poziţionează în top deţinând recordul câştigurilor anuale. Câştigurile mele, cât şi ale tuturor modelelor, se datorează training-ului care se ţine în diferite stagii, în locaţii precum Praga şi Luxemburg, în sediul Flirt4Free. Acesta este sediul unei din cele mai mari companii internaţionale cu care Lucky Studio colaborează. Cu acest training şi o echipă puternică în spate, eu sunt un model de elită alături de Lucky Studio.

  În privinţa amenajărilor, Lucky Studio dispune de canapele Mobexpert, mobilier premium, oglinzi uriaşe, tapet ales din cele mai rafinate modele, băi cu gresie Versace şi candelabre în valoare de peste 9.000 de lei. Având în vedere aceste condiţii, munca mea la Lucky Studio mi-a fost considerabil uşurată. Datorită luxului cu care mă afişam în faţa calculatorului, câştigurile au fost pe măsură.

  Legalitatea de care beneficiez la Lucky Studio Iaşi este susţinută de servicii excelente de contabilitate, suport juridic şi plăţi corecte şi punctuale. Pe viitor, Lucky Studio doreşte să evolueze în investiţii şi îmbunătăţiri. În acest fel, statutul studioului este menţinut iar viitorul meu devine din ce  în ce mai sigur.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img