More
  AcasăHeyluxCa model de videochat la Heylux, cate lucruri am eu de castigat?

  Ca model de videochat la Heylux, cate lucruri am eu de castigat?

  Chiar daca am mai bine de un an de cand ma aflu la Heylux, n-am stat niciodata sa fac o lista, sa ma gandesc la lucrurile pe care le am eu de castigat ca model de videochat aici. Si castigurile sunt multe, crede-ma, adica ar fi o lista foarte lunga. Dar am preferat mereu sa ma bucur de ce mi se ofera, decat sa stau sa ma gandesc prea mult.

  Ganditul prea mult strica, iti zic eu. Daca era sa stau sa ma gandesc de mai multe ori, de exemplu, si nu m-as fi angajat la Heylux Iasi, astazi as fi fost la fel de amarata de-un salariu mic cu care plateam prin casa ce aveam de platit si apoi gata. Nu tu iesiri, nu tu nimic, toata ziua in casa, ca bani nu aveam, de unde sa am?

  La Heylux m-am angajat direct, n-am stat pe ganduri

  Daca as fi facut cum fac altii si m-as fi gandit prea mult, nu mai beneficiam eu de castigurile de la Heylux care variaza intre 2000 si 3500 de lei saptamanal. Nu lunar, ci saptamanal, adica in 5 zile castig cat poate altii n-o sa castige in luni bune.

  Dar asta pentru ca am vrut de la inceput sa lucrez la Heylux si nu m-am gandit de doua ori. Asta am simtit, asta am facut. Am constatat ca pentru un anume echilibru in viata este nevoie de decizii cat mai sigure, fara prea mult timp lasat sa treaca, pentru ca nu e bine.

  Cand am stat si m-am gandit prea mult, am regretat. Si uite ca la Heylux sunt de mai bine de un an si nu regret nicio zi. Poate regret doar ca am stat prea mult timp sa ma complic cu alte joburi, cand puteam sa aleg drumul videochatului la Heylux si ma scapam de griji de la inceput.

  Crezi ca regret? Stai sa vezi ce beneficii am eu! Ai sa fii tentata!

  Ce am eu de castigat ca model la Heylux? Am de castigat bani multi, in primul rand, bonusuri cat incape in fiecare saptamana (pana la suma de 9000 de lei), respect ca lucrez in acest studio, apreciere, confidentialitate, libertate, discretie, ajutor, transport+cazare gratis oricand doresc, o echipa la dispozitia mea, seriozitate, corectitudine… sa continui?

  Ca deja din primele doua, trei motive se vede clar de ce orice fata ar iubi sa lucreze aici. Nu multe studiouri ofera atatea lucruri cate ofera Heylux, unele abia daca ofera unul sau doua din lucrurile mentionate mai sus. Insa pentru mine, Heylux este ca un pachet complet.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img