More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e atat de bun pentru ca are 10 ani de...

  Lucky Studio e atat de bun pentru ca are 10 ani de experienta

  Un studio cu o experienta atat de vasta in domeniul videochatului n-are cum sa fie un studio oarecare, de la coltul blocului, trust me. Adica nu mi-as mai fi pierdut timpul sa vorbesc aici daca Lucky Studio era un studio videochat Iasi deschis peste noapte care n-are nicio treaba cu videochatul sau cu invatatul modelelor cum sa castige bani.

  Am si eu respectul meu de sine, iti dai seama, ca nu-mi intra la inima orice studio. Asa ca daca azi stau si-ti vorbesc despre Lucky Studio, ai toata increderea ca e un studio BUN, poate cel mai bun la momentul actual. Stii de ce? Ca e singurul studio unde lucreaza NUMAI femei, o echipa de femei care stiu cum sta treaba.

  Care au habar despre acest domeniu, care au acumulat o experienta la care altii ar visa. Aceste femei imi sunt si prietene, totodata, pentru ca niciodata nu m-am simtit o simpla angajata la Lucky Studio, simt ca fac parte din familia acestui studio. Atat eu, cat si restul fetelor care vin aici.

  La Lucky Studio lucreaza numai femei si castigurile sunt pe masura

  Faptul ca e o echipa de femei a ajutat in a ne face pe noi sa ne simtim mai confortabil, mai in largul nostru, iar asta s-a simtit si-n castiguri. Fiind femei si ele, normal ca ne inteleg nevoile si ne trateaza asa cum trebuie, adica regeste. Asta nu au inteles nici la momentul actual multe studiouri.

  La Lucky Studio sunt numai profesioniste care inteleg ce nevoi au femeile, dar stiu si cum sa ne ofere prietenie, caldura, respect, admiratie… ca nu mergem la un loc de munca si atat, e important sa ne simtim bine primite acolo. Si Lucky Studio e singurul care stie cum sa faca asta, dupa parerea mea.

  Or mai fi si altele profesioniste, ca nu zic ca doar la Lucky Studio se castiga bani. Dar se simt fetele la fel de bine ca la Lucky Studio? Sau sunt putin constranse? Eu zic ca sunt constranse sa castige banii aia. Pe cand la Lucky Studio fetele sunt motivate, ambitionate.

  Eu daca am castigat cea mai mare suma de pe tura mea, Lucky Studio imi ofera 2700 de lei in acea zi, iar la sfarsit de saptamana alti bani, pana la 7200 de lei. Adica aici castigam bani cu drag, peste 1200 de lei zilnic, nu avem targeturi sau nebunii, fiecare castiga cat vrea, cat poate.

  Si crede-ma ca 10 ani de experienta isi spun cuvantul in castigurile modelelor de aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img