More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun 3 adevaruri despre cum sa faci bani din videochat...

  Hai sa-ti spun 3 adevaruri despre cum sa faci bani din videochat la Heylux

  Cate prejudecati in ziua de astazi, nici nu mai stii ce sa crezi, ce sa nu. Fiecare vine cu opinii proprii, cu idei diferite si se creeaza fel si fel de conceptii. In acest mediu, este greu pentru romance sa-si faca o impresie despre videochat, daca e sa se ia dupa spusele lumii. Dar videochatul la Heylux n-a fost niciodata mai transparent decat acum.

  In sine, jobul de videochat de la Heylux a fost mereu transparent. Nu este nevoie de speculatii sau zvonuri, pentru ca echipa de la Heylux spune totul face-to-face, fara perdele, fara filtre.

  Videochatul la Heylux inseamna sa fac bani din discutii online

  Un prim adevar stii care ar fi? Ca videochatul la Heylux nu este ceea ce se crede a fi. Se creeaza multa panica in jurul romancelor, care au impresia ca e vorba de cine stie ce job horror. Intr-adevar, nu toate cred asta, dar sunt si care se tem. De ce, mai exact, se tem ele?

  Pentru ca videochatul la Heylux nu este altceva decat: vin la studio, Andreea ma machiaza (sedinte de make-up gratis zilnice), ma loghez pe site-urile de videochat imbracata intr-o rochita frumoasa si eleganta, pun muzica, zambesc la camera si incep sa-mi salut admiratorii si sa vorbesc cu ei. Crede-ma, rareori am zile mai aglomerate la Heylux.

  In rest, asta e tot ce fac, stau si palavragesc pentru sume zilnice intre 400 si 2000 de lei, nimic mai mult.

  Heylux e un studio de videochat care se bazeaza pe legalitate

  Hmmm, al doilea adevar ar fi acela ca desi se semneaza un contract legal de angajare, modelele pot renunta oricand la job cu un mesaj sau un telefon dat la studio. Nu sunt clauze ascunse in contract, nici penalizari, nici nimic, totul e foarte chill si libertin, ca sa zic asa. Multe studiouri cer amenzi peste amenzi.

  Discretie, confort si libertate… e tot ce-mi trebuie.

  Numarul 3 este preferatul meu! Al treilea adevar este ca la Heylux NU mi se spune ce sa fac si cum sa fac, sau cand. Sunt atat de libera, incat ramane la decizia mea cum ma imbrac, ce vorbesc, cand vorbesc si cand vin la studio. Multe fete se feresc de videochat ca au impresia ca o sa le spuna cineva ce sa faca.

  La Heylux nu, nu imi spune nimeni ce e bine si ce nu. Bineinteles, am parte de trainingul specializat in videochat, dar daca eu vreau sa fac ceva anume, nimeni nu ma impiedica, sunt stapana peste castigurile si deciziile mele la Heylux. Ce zici, tot asa scary e videochatul?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img