More
  AcasăHeyluxCea mai buna varianta de castig pentru mine va fi mereu Heylux

  Cea mai buna varianta de castig pentru mine va fi mereu Heylux

  Acum un an am lucrat foarte putin intr-un studio de videochat din Bucuresti, dar agitatia si nervii de acolo ma stricau cu zile si-am decis sa ma mut acasa la bunicii mei, undeva pe langa Iasi. De atunci, mi-am tot cautat diverse joburi in Iasi, dar n-am fost multumita la niciunul. Faceam ce faceam, si tot videochat voiam sa incerc.

  Bineinteles ca nu tot intr-un studio precum cel de la Bucuresti, normal. Doar ca desi acolo la Bucuresti n-am avut parte de ce am vrut in acel studio, am observat ca totusi se castiga bani buni din acest domeniu. Sa fim seriosi, cu toata lumea stie ca se castiga bine din videochat. Iar eu m-am interesat de un studio bun de videochat din Iasi, pentru a putea incerca o noua colaborare.

  Cei de la Heylux m-au surprins placut inca de la prima intalnire

  In acest sens, i-am descoperit pe cei de la Heylux, cand nici nu ma asteptam. Din vorba in vorba si din afisele de pe strada din Iasi, am auzit de cel mai bun studio de videochat din Iasi, numit Heylux. Am fost curioasa, bineinteles, asa ca m-am decis sa ma duc la un interviu.

  Si ce crezi? Cei de la studio mi-au platit pana si taxiul pana acolo! A fost o surpriza pe cinste, nu ma asteptam. A fost si-o dovada de maniere si respect pentru mine. Asa ca m-au cucerit din prima.

  Imediat ce am discutat avantajele in a fi model de videochat la Heylux, am trecut la partea contractuala si la bani. Cand mi s-a spus ca pot alege o perioada contractuala asa cum imi place mie, pot primi un bonus de angajare mare pe baza acestuia si voi castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat, m-au convins.

  Prefer sa castig peste 4.500 de lei lunar la Heylux, decat sa lucrez la un job obositor

   

  Cand mi s-a zis despre ce sume este vorba la Heylux, m-au cucerit direct. Si-o spun sincer, am mai incercat sa ma angajez in multe locuri. Dar sa lucrez ca si chelnerita pe 1.000 de lei si bacsisuri de care nu sunt mereu sigura? Sau sa spal pe jos de dimineata pana seara pentru aceeasi bani?

  De ce sa fac asta, cand la Heylux pot sta pe net pentru sume peste 4.500 de lei in fiecare luna? E simplu pentru mine. Nici nu trebuie sa adaug mai multe lucruri. Este evident ca Heylux este si va fi mereu cea mai buna varianta de castig pentru mine, deoarece videochatul este usor, placut si avantajos.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img