More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am singurul job in Iasi din care pot castiga mereu...

  La Heylux, am singurul job in Iasi din care pot castiga mereu bani

  Imi amintesc ca tata imi spunea mereu ca atunci cand o sa ma angajez sa tin de bani, sa ii strang, ca asa cum vin ei si pleaca si nu stii niciodata ce o sa se intample. Ca cica daca acum poate am castiguri mari si noroc, poate n-o sa fie mereu asa si o sa ajung la vorba lui. Oricum, daca e sa vorbim de joburile din Romania, cam asa e.

  Azi poti castiga bani, maine poate da compania faliment, ramai fara job, sau pur si simplu nu-ti mai ajung banii. Singurul job cu care n-am avut probleme de acest gen este jobul de la Heylux, pentru ca n-a fost zi in care sa nu castig bani aici. Si stiu ca mereu o sa castig, adica nu-mi fac probleme in privinta banilor.

  Orice fac ca model de videochat la Heylux inseamna castig

  bani heylux
  bani heylux

  De cand sunt model de videochat aici, n-a fost zi in care sa spun: vai, stai sa strang bani ca poate n-o sa mai castig la fel de bine in viitor. Asa ceva nu s-a intamplat si nu o sa se intample niciodata la Heylux, pentru ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  Deci, n-ar avea de ce sa se intample ceva de genul acesta. In primul rand pentru ca-s mult prea profesionisti ca sa se ajunga la asa ceva, iar daca vreodata comisionul n-o sa mai functioneze la mine, o sa am parte de castigul fix oferit de studio. E simplu: ori castiguri intre 400 si 2000 de lei zilnic, ori castigul fix de 6000 de lei.

  La cat de departe a ajuns Heylux, cat de cunoscut si renumit e, plus experienta din urma pe care o are, e cam imposibil sa spun ca n-o sa mai am bani vreodata atata timp cat sunt model aici.

  Toate fetele s-ar bucura de banii de la Heylux

  bani heylux
  bani heylux

  Este o diferenta clara dintre joburile de pe piata muncii din momentul actual si jobul de la Heylux, care imi asigura castigurile in videochat orice ar fi. Din acest motiv, eu nu mai trebuie sa imi fac griji vreodata ca banii n-o sa-mi ajunga, ca poate compania sa castige mai putin, ca poate raman fara job.

  Naaaah , la Heylux e diferit pentru ca eu decid cat si cum lucrez aici. In contextul in care am ajuns sa castig mai bine de 230 de dolari zilnic la Heylux, zic ca nu s-ar putea mai bine de atat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img