More
  AcasăHeyluxStiu ca toate iesencele viseaza la jobul de la Heylux. Stii de...

  Stiu ca toate iesencele viseaza la jobul de la Heylux. Stii de ce?

  Cam toate fetele care sunt in Iasi in momentul actual sunt fie studente, fie femei care muncesc mult in speranta unui viitor frumos. Toate au ceva in comun: vor bani, multi bani. De altfel, toate romancele vor bani :)). Sa nu-mi spui ca tu stii o femeie care ar refuza bani, ca nu te cred. Iesencele, de exemplu, viseaza la jobul de la Heylux.

  Si n-o spun asa, din auzite sau la prostie, o spun pentru c-o stiu. Eu tot datorita iesencelor m-am angajat ca model de videochat la Heylux. Oriunde mergeam, oriunde ma adunam cu prietenii, le auzeam vorbind despre acest studio de videochat misto unde se castiga sute de dolari zilnic.

  Cam toate iesencele ar vrea sa castige bani din jobul de la Heylux

  Si stii ce era amuzant? 90% voiau sa se angajeze, dar se temeau. Poate c-o sa le judece parintii, familia, prietenii… Si renuntau, pur si simplu. Parerea mea este ca e stupid sa renunti la ceva ce vrei cu adevarat. Sincer acum. Daca vrei sa fii model de videochat pentru ca se castiga bani, de ce n-ai face-o?

  Traiesti cu parerile oamenilor, sau traiesti cu tine? Vrei sa-i faci pe ceilalti fericiti, sau vrei sa fii tu fericita? Ca nu mai stiu… Atatea temeri si atatea insecuritati.. De ma ia durerea de cap :))) De unde si pana unde atatea temeri? De zici ca cine stie ce e jobul de la Heylux.

  Stii macar ce e jobul de la Heylux? E o simpla vrajeala online. S-o spun p-aia dreapta. Stai imbracata intr-o rochie eleganta in fata unei camere, esti machiata de make-up artistele angajate la Heylux, si zambesti frumos, apoi vorbesti cu niste membri de pe site-urile de videochat.

  Cum castigi bani aici? Vorbind online ca si cum ai fi pe Facebook!

  Toti iti vor spune ca esti frumoasa, ca esti superba, ca vor sa vorbiti online sa va cunoasteti mai bine, si tu bagi cat mai multe vrajeli sa-i impresionezi. Si-asa castigi peste 100 de dolari zilnic la Heylux. Vezi de ce toate iesencele vor sa se angajeze aici?

  Ca nu poate fi job mai usor decat acesta. Si cum majoritatea sunt studente, normal ca ar prefera sa lucreze la Heylux. E si programul lejer, in asa fel incat sa poate imparti cursurile de la facultate cu jobul. E, pe scurt, locul de munca pentru care oricine ar face orice. Este pacat doar ca majoritatea care vor sa faca asta, n-o fac din cauza vorbelor altora. Oricum, discretia oferita la Heylux este absoluta, asa ca n-ar avea motive de ingrijorare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img