More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio, am cele mai tari conditii de munca din Iasi!

  La Lucky Studio, am cele mai tari conditii de munca din Iasi!

  Am invatat multe lucruri ca model de videochat, insa cel mai important lucru pe care l-am invatat in toata experienta mea, a fost sa am grija cu cine colaborez. Am tot lucrat in zeci de studiouri, dar niciunul nu reusea sa ma multumeasca. Nu asa cum e intampla acum la Lucky Studio, cel putin.

  Si sper sa ramana asa, pentru ca daca nici la Lucky Studio n-o sa fie bine, probabil o sa renunt la acest domeniu de munca. Da-s slabe sanse sa se intample asta, pentru ca gasesc aici cam tot ce caut, atat cu privire la castiguri, cat si la conditiile de munca. Multe fete nu dau importanta studioului, atata timp cat castiga bani.

  Din punct de vedere al conditiilor de munca, Lucky Studio e nr.1!

  Dar eu dau multa importanta acestui aspect, pentru ca nu pot fi model de videochat de acasa. Ca atare, am nevoie de toate conditiile de munca la un studio, pentru a putea lucra cu cat mai mult profesionalism. Prin asta, ma refer la calculatoare, camere, lumini, lampi, umbrele, spatiu si asa mai departe.

  Dupa cum am spus, multe fete nu vad importante lucrurile acestea, dar in toti anii de experienta am invatat ca sunt importante. Eu, de exemplu, in orice studio mergeam, nu aveam loc sa fac nimic, o spun sincer. Paturile erau prea mari si urate, decorul prea ciudat, camerele inghesuite… Ce sa mai, mai si faceam curatenie mereu.

  La Lucky Studio nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum. Camerele de logare sunt cu bun gust, canapelele sunt din piele si am spatiu sa dansez prin camera, sa ma misc, sa ma destind si plus de asta, la studioul acesta, exista persoana care face curatenie. Mai strang dupa mine, e normal, dar nu sa fac curatenie cum faceam in vechile studiouri.

  N-as castiga zilnic banii astia la un alt job in Iasi

  Plus de asta, la Lucky Studio am parte si de sedinte de make-up gratuite, de fiecare data cand vin sa muncesc la studio. La celelalte, nimeni nu ma ajuta cu make-upul sau altceva, ma descurcam de una singura. Stiu ca ma repet, dar la Lucky Studio totul a fost impecabil pana acum.

  Decorul nu denota altceva decat lux si rafinament, iar aparaturile sunt de ultima generatie, adica nu trebuie sa ma tem ca mi se blocheaza ceva atunci cand sunt online. Consider ca pentru a castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio, lucrurile acestea chiar conteaza, si chiar ma bucur de ele aici!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img