More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio Iaşi îți dă banii la zi

  Lucky Studio Iaşi îți dă banii la zi

  Deja v-am atras atenţia? Eu sunt una dintre modelele de videochat care câştigă bani zilnic în videochatul ieşean. Unde anume, m-aţi întreba – şi cât anume câştig? Asta este întrebarea de pe buzele tuturor. Nu este un mister; eu spun tuturor fetelor care îşi doresc să primească această şansă. Deşi prefer discreţia, dacă este să ajut pe cineva să ducă o viaţă mai bună, o fac. Aşadar, eu lucrez la studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi, ca model de videochat.

  Întrebarea era cât anume primesc pe zi.  Răspunsul este unul foarte îmbucurător pentru mine şi pentru cine va auzi asta. Sunt fericita primitoare a cel puţin 700 de lei pe zi din videochat.

  Cum anume am ajuns la stadiul acesta? Nu este vorba despre un stadiu anume în ceea ce fac. Pur şi simplu banii aceştia îi faci zilnic încă de când te angajezi. Normal, depinde şi de determinarea ta şi de timpul petrecut în PrivateChat. Cel mai important este să intri în legătură cu oameni care îşi doresc să vorbească mai multe cu tine şi să se bucure de prezenţa ta în privat, în camerele de chat virtuale.

  Eu şi celelalte modele de videochat de la Lucky Studio suntem plătite pe măsura timpului petrecut în faţa camerei web. Însă, nu numai banii ne bucură în fiecare zi. Dacă aţi vedea camerele în care lucrăm, aţi dori ca măcar o zi să lucraţi acolo şi să încercaţi experienţa Lucky Studio.

  După cum v-aţi şi dat  seama până acum, acest studio este cel mai bun din Iaşi şi din toată ţara. Nimic nu mă mai împiedică acum să îmi fac poftele. Dacă înainte îmi era mai greu să înţeleg videochatul, acum că lucrez aici, îl recomand pentru angajare.

  Ştiaţi că o grămadă de alte femei din toată ţara şi-au îmbunătăţit viaţa de pe urma câştigurilor de la studio? Nu numai ieşencele sunt modele aici, ci şi moldovence de peste Prut sau chiar bucureştence. Eu vă spun, pentru că lucrez aici şi sunt colegele mele. Turele de lucru la Lucky Studio sunt de 8 ore pe zi, exact ca un program normal în cadrul altui loc de muncă. V-aţi întreba poate şi cine anume sunt cei cu care se discută prin intermediul camerelor web? Sunt oameni de toate vârstele din America, din Canada, Australia, Olanda sau Suedia.

  Nici ei nu sunt orice fel de oameni, la fel cum şi noi modelele nu suntem femei obişnuite. Ei ne admiră, iar noi ştim ce ne dorim de la viaţă. Lucrăm pentru că ne dorim să fim pe cont propriu şi ne bucurăm de toate avantajele Lucky Studio Iaşi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img