More
  AcasăLucky StudioLucky Studio îți. dă 5 sfaturi pentru a-ți păstra energia în tură

  Lucky Studio îți. dă 5 sfaturi pentru a-ți păstra energia în tură

  Succesul în videochat în Iași ține de câteva detalii. Pe lângă modul în care vorbești cu membrii, cum arăți pe cameră și altele, contează energia ta. La Lucky Studio, dăm o atenție specială acestui lucru. Pentru că unele modele, mai ales cele cu mai puțină experiență, au tendința să dea 100% din primele minute când intră online. Apoi, după vreo 2 ore, termină flama aia inițială și se moleșesc. Iar o tură ține 8 ore, cât e un program normal de lucru. Și ce câștigă în primele momente pierd per ansamblu.

  De aceea, modelele cu succes în videochat în Iași își calibrează cu grijă energia. Lucky Studio îți dă 5 sfaturi ca să procedezi și tu ca ele:

  1. Lucrează echilibrat, pe tot parcursul turei

  Dozează-ți efortul pe tot parcursul turei. Da, începutul e important, pentru că atunci ai cel mai bun trafic. Contează însă mult să ai tot timpul activitate în cameră. Câștigi bani în 8 ore pe zi, nu doar în 2-3 ore pe zi. Păstrează-ți zâmbetul și fă teasing cât mai mult timp. Membrii te vor răsplăti pentru asta. Și mai ales nu pierde timpul în pauze, la discuții degeaba cu alte colege. E treaba lor ce fac cu timpul lor. Tu focusează-te pe ce-ți aduce bani, logându-te la timp.

  • Fă-ți orarul cu ajutorul trainerelor Lucky Studio

  Apelează cât mai mult la sprijinul trainerelor de la Lucky Studio. Faceți împreună un program echilibrat, pe ore, pe zile, pe săptămâni. Balansează munca și timpul liber. Asigură-te că ai vreme și de lucruri private, care-ți fac plăcere. Așa te încarci de energie pozitivă și ai chef mai mult de muncă.

  • Odihnește-te bine

  În orice faci, 7-8 ore de somn pe zi sunt esențiale. Mai ales când ești model, lucrul ăsta contează enorm. Că una e să vii odihnită în tură și altfel cu ochii cârpiți de somn. Chiar dacă bei Red Bull, Burn, cafele, ce vrei tu, tot o să simți oboseala. Dacă dormi ok, vii fresh și poți să-ți faci treaba la adevăratul tău potențial.

  • Încearcă să mănânci sănătos

  Când mănânci mai multe legume, fructe și eviți chestiile aiurea, ai beneficii multiple. Pe lângă faptul că arăți bine, te și simți în formă. Alimentația sănătoasă îți dă energie fizică și te ajută și psihic. Cu un moral bun, ești mai zâmbitoare, ții departe stresul. Asta te ajută mult să faci bani din videochat în Iași la Lucky Studio.

  • Încearcă să faci mișcare

  Multe modele de la Lucky Studio merge la gym. Programul de lucru ca model e normal, adică 8 ore. În restul timpului, poți merge ca orice persoană și la fitness. Pe lângă sănătate, iarăși te ajută la moral. Mai cunoști lume, mai socializezi, te simți bine. Și vii cu chef de muncă la program.

  Îți place stilul de lucru de la Lucky Studio? Profită și tu de cea mai mare echipă de training din videochat în Iași! Telefon: 0742 286 286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img