More
  AcasăLucky StudioVrei să slăbești? Lucky Studio îți dă 5 ponturi pentru o siluetă...

  Vrei să slăbești? Lucky Studio îți dă 5 ponturi pentru o siluetă de invidiat

  Povestea asta cu slăbitul e eternă. În afară te situația fericită în care ești de mică precum un băț, orice femeie și-a pus măcar o dată problema greutății. Mai ales dacă lucrezi noaptea, mănânci la ore neregulate, sau cedezi tentațiilor culinare din jur. Că peste tot sunt bombonele, covrigei, biscuiți și tot felul de prostii care afectează silueta. Totuși, mai întâi, să spunem așa: chiar ai nevoie cu adevărat să slăbești? Dacă ai doar câteva kilograme în plus și tu te simți bine cu ele, e ok și așa. La Lucky Studio avem destule modele cu forme care fac senzație online. Unii membri chiar apreciază asta. Deci doar dacă simți tu că ai nevoie, merită să-ți bați capul cu slăbitul. Dacă e așa, uite câteva sfaturi de la Lucky Studio:

  1. Ține minte că slăbitul se face în bucătărie. Multă lume crede că dai jos kilogramele la sală. Fitness-ul e foarte ok pentru sănătate, psihic bun, dar are o influență mai mică asupra slăbitului. Cea mai mare diferență o face, de fapt, mâncarea. Aici se complică un pic discuția, dar o lămurim imediat!
  1. Mănâncă echilibrat. Contează cum mănânci, ce mănânci, când mănânci. De preferat e să îți iei timp, să savurezi o masă calm, în liniște, cu răbdare. Dacă te grăbești, nu te ajută deloc. Firește, contează și ce mănânci. Evită cât poți dulciurile, zahărul în general, carnea grasă, produsele cu făină, cum ar fi pâinea, gogoșile, snacks-urile și alcoolul. În privința orelor la care mănânci, încearcă să iei masa regulat, la aceleași ore. De preferință nu prea târziu, adică seara sau noaptea.
  1. Evită dietele. Multe fete încearcă să țină tot felul de diete auzite de pe net. Dar astea sunt un fel de forțare a organismului. De obicei, dau rezultate pe termen scurt, apoi organismul recuperează ce a pierdut. Cu alte cuvinte, dietele nu prea funcționează. De asta îți recomandăm o alimentație echilibrată.
  1. Apelează la un specialist. Dacă simți nevoia unui ajutor, Lucky Studio colaborează cu o doamnă nutriționist foarte ok din Iași. Te îndrumăm să mergi la cabinetul dumneaei și vei primi un program personalizat de alimentație. Adică în funcție de nevoile tale specifice. Asta ține mai mult de o alimentație sănătoasă, echilibrată, decât de o dietă. De asta funcționează.
  1. Fă-ți obiceiuri sănătoase. La slăbire contează să ai și o viață echilibrată. Adică să-ți faci și să urmezi câteva obiceiuri sănătoase. De exemplu, e bine să bei multă apă, că hidratarea are multiple efecte benefice. La fel, e important somnul. Dacă stai trează după ora la care ți se face somn, începi să resimți senzația de foame. Pe lângă faptul că somnul neregulat are multe alte efecte negative asupra corpului și a minții. 

  Cam astea sunt câteva sfaturi de bază pe care ne bucurăm să le putem împărtăși cu tine. Oricum, la Lucky Studio avem o mulțime de colege trainere și modele care sunt experte pe domeniul ăsta. Oricând poți apela la priceperea lor și vezi ce ți se potrivește mai bine. Dar, reține, doar dacă chiar simți că ai nevoie de slăbit! Dacă nu, poți avea o viață foarte frumoasă și așa!

  Pentru angajare în videochat Iași, sun-o chiar acum pe Claudia! Telefon Lucky Studio: 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img