More
  AcasăHeyluxLa Heylux m-am angajat fara CV si fara complicatii!

  La Heylux m-am angajat fara CV si fara complicatii!

  Probabil ideea de angajare este deja un lucru obisnuit pentru toata lumea. Toata lumea este familiarizata cu asta si cu ideea de CV, acte, hartogarii si cate si mai cate. De fiecare data cand trebuia sa caut un job, ma enerva ideea ca trebuie sa fac o suta de analize si sa pregatesc zeci de hartii pentru CV. La Heylux, insa, a fost diferit.

  Una din cele mai mari bucurii ale mele a fost ca la Heylux nu mi s-a cerut nimic din toate astea cand m-am angajat ca model de videochat. Cu buletinul a fost de ajuns sa ma angajez aici, unde am acum si peste 1.200 de euro pe luna.

  Fara facultate, tot castig mai mult de 4.500 de lei lunar la Heylux!

  Nici in cele mai frumoase vise ale mele nu ma gandeam ca o sa ajung sa castig peste 1.200 de euro lunar fara sa am facultate. Acum o sa fiu sincera si sper sa nu fiu criticata pentru asta. Ca-n ziua de azi foarte multa lume considera ca daca n-ai facultate, esti putin mai inteligent, ca sa nu zic altfel.

  Da, eu nu am facultate si n-am prea multe lucruri de scris in CV, de asta era o corvada pentru mine sa ma angajez intr-un loc unde cereau prea multe hartii. Dar nu am facut facultatea pentru ca n-am avut nici bani si nici nu vedeam prea mare viitor in asta. Poate o sa o fac in viitor, insa acum sunt putin dezamagita.

  Mai mult de 50% din studentii care au terminat facultatea si au diploma lucreaza numai prin fast-fooduri si n-au mai mult de 1.200 de lei salariu lunar. Asta e bataie de joc, pentru 4 ani in care au petrecut timpul invatand pentru un viitor mai bun. D-asta n-am vrut ca eu sa ma inscriu la facultate la inceput.

  Cu un buletin m-am angajat ca model de videochat la studio

  Si asta era o problema pentru angajatorii romani. Aparent, majoritatea considerau ca nu-s competenta si nu ma angajau sau cereau mult prea multe lucruri. Mi s-a parut foarte urat sa mi se intample asta, dar m-am bucurat cand am vazut ca la Heylux nu tine nimeni cont de asta.

  Cu un buletin m-au angajat si m-au tratat la fel de frumos cum sunt tratate si restul modelelor de videochat din studio. Am parte de toate conditiile necesare de munca, mi s-au oferit toate avantajele de care am avut nevoie pentru a castiga bani in fiecare zi si ma simt foarte bine sa fiu aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img