More
  AcasăHeyluxAm aflat de jobul de la Heylux de pe un afis pe...

  Am aflat de jobul de la Heylux de pe un afis pe strada

  Eu m-am angajat la Heylux pentru ca pur si simplu am vazut un afis pe strada si oferta financiara scrisa acolo m-a atras, asa din senin. Stiu ca e sec, dar asa s-a intamplat. Stateam si asteptam autobuzul si-am luat numarul de telefon de pe afis, din curiozitate.

  N-am mai stat sa ma documentez, sau sa ma gandesc de zeci de mii de ori inainte cum fac altele. Stiu ca poate gresesc ca sunt atat de spontana, dar nu imi pasa. Asa merg lucrurile in viata, cand le faci spontan, fara sa te gandesti de zeci de mii de ori. Oricum nu-si avea rostul sa ma gandesc prea mult.

  Daca Heylux nu era atat de bun, mai aparea prin tot orasul?

  Ca daca era un studio de videochat naspa, presupun ca voia sa-si ascunda imaginea, nu s-o puna peste tot in Iasi, nu? Eu asa gandesc. Daca era ilegal sau erau minciuni tot ce scria pe afis, nu mai aparea Heylux peste tot prin Iasi. Si recent am vazut ca apare si peste tot pe net, Google, Facebook si Youtube.

  E clar ca am de-a face cu cineva profesionist in domeniu, altfel n-ar mai fi aparut peste tot. Faptul ca am fost spontana oricum mi-a fost numai de ajutor. Pentru ca astazi nu as fi castigat sume intre 100 si 250 de dolari zilnic din videochat la Heylux.

  Iti poti da seama si singura cat inseamna asta in bani romanesti. Mai mult de 400 de lei zilnic, oricum. Si stiu ca pare greu sa crezi ca se pot castiga sumele astea absolut in fiecare zi. Si este greu, dar nu din videochat la Heylux. Daca vorbim de Heylux si de jobul de aici, este simplu, de fapt.

  Aici am parte de tot ajutorul necesar pentru a castiga bani zilnic

  Si nu neaparat pentru ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, ci pentru ca primesti tot ajutorul de care ai nevoie pentru a castiga bani: de la training specializat in videochat, pana la cursuri de limba engleza si franceza, suport tehnic 24 din 24, make-up si sedinte de cosmetica si multe altele.

  Acestea sunt asigurate de studio, pe langa transportul gratis si accesoriile pentru videochat, astfel ca e cam greu sa nu castigi bani aici. Mai ales intr-un decor atat de frumos precum cel de la studio, care este unul aparte, intr-adevar. Eu sunt multumita mereu de deciziile mele si angajarea in videochat la Heylux este una din cele mai misto decizii luate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img