More
  AcasăHeyluxOrice fata ar fi interesata de Heylux, la cat de usor se...

  Orice fata ar fi interesata de Heylux, la cat de usor se castiga banii aici

  Poate nu m-am exprimat bine… cred ca era mai bine daca ziceam ca la cat de greu e in ziua de azi totul, Heylux ar fi prima varianta la care s-ar gandi toate fetele. Poate ca in trecut erau mai putine fete care veneau sa lucreze ca modele de videochat, insa acum, la cata nevoie de bani este si la cat de usor e jobul acesta, mai toate vor.

  A devenit o moda, un trend, nu stiu. Fetele se angajeaza din multe motive, fie din placere, fie ca le e mai comod asa, fie din nevoie, fie ca n-au incotro ca au nevoie de bani, insa oricare ar fi motivul, niciuna din aceste fete n-o duce rau la Heylux. Chiar daca se angajeaza ca modele de videochat Iasi, nu te gandi ca lucreaza in cine stie ce mediu.

  Fetele vin la Heylux pentru ca au cele mai bune conditii de munca

  Tocmai, ca daca fetele vin la Heylux, au parte de cele mai bune conditii de munca, in care exista decoruri luxoase, amenajari ca-n cele mai frumoase apartamente din New York, aparaturi ultra moderne si sofisticate, curatenie si eleganta care pluteste in aero data cu mult rafinament si bun gust in alegerea acestor piese.

  Adica n-ar trebui sa compatimesti vreodata un model de videochat de la Heylux “vai, saracuta”, ca toti romanii sunt mai degraba “vai, saracutii” si modelele de videochat de la studio sunt “vai, ce castiguri mari au, ce sus ajung, ce succes au” :))). Crede-ma, nu trebuie sa ma compatimesti ca m-am angajat la Heylux din nevoie, de exemplu.

  Da, m-am angajat ca am nevoie de bani. Dar cine nu are? Crezi ca asta inseamna ca nu-mi place sa lucrez aici sau c-o fac din obligatie? Pha! N-ai idee. Pai cum sa-mi placa mai mult sa fac altceva, cand la Heylux nici macar programul de munca nu e  program, sunt 7 ore amarate in care stau online.

  Castigi multi, multi bani!

  Cine-ti mai da sansa sa lucrezi doar 7 ore pe zi, sa ai si 2 zile libere la alegere, si-n acest timp sa mai si castigi peste 400 de lei, sansa la un premiu de 2700 de lei pentru cel mai bun castig de pe tura ta, bonus saptamanal intre 60 si 9000 de lei si confort maxim?

  As fi prostuta sa renunt la Heylux de acum incolo. Chiar daca nevoia m-a adus aici, cand ma uit la cate probleme au altii in jurul meu iar eu am zilnic portofelul plin, parca mi-e caldut si bine :3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img