More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio – o alegere de care mă bucur în fiecare zi

  Lucky Studio – o alegere de care mă bucur în fiecare zi

  E septembrie şi mă gândesc că am aproape 7 luni de când lucrez la Lucky Studio. Dau timpul înapoi şi îmi amintesc cum eram înainte şi cum sunt acum. Cum mă îmbrăcam înainte şi cum mă îmbrăc acum. Cum mă descurcam cu banii înainte şi cum mă descurc acum. Nici nu există grad de comparaţie!

  O alegere pe care niciodată nu o regret şi nu o voi regreta a fost să mă angajez la Lucky Studio. Cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi chiar din ţară – asta auzeam peste tot. Odată ce am ajuns să lucrez acolo mi s-a confirmat: am văzut condiţiile cu ochii mei şi am vorbit şi cu colege care mai lucraseră în domeniu şi care spuneau la rândul lor că Lucky Studio este de departe cel mai bun studio de videochat unde au lucrat vreodată.

  Ce ne face pe toate cele care suntem angajate ca modele să spunem asta? Va trebui să veniţi să vă convingeţi pe cont propriu. Vă dau totuşi câteva detalii din „culise”, despre cum decurge o zi de muncă la Lucky Studio. Mai bine zis o tură de muncă – pe care ţi-o alegi oricând vrei, pentru că programul este unul super-flexibil, dar asta e o altă poveste.

  Să spunem că ai ales să lucrezi în tura de dimineaţă. Unele dintre voi poate aveţi obiceiul ăsta, altele poate nu – pentru mine însă cafeaua cu colegele este o necesitate! Ne distrăm, povestim, ne trezim mai bine în timp ce bem cafeaua şi ne pregătim de muncă. Înainte de asta ne instalăm fiecare pe câte un scaun şi suntem luate în primire de fetele de la make-up şi hair-style – doar nu o să ne prezentăm nearanjate în faţa admiratorilor! Urmează apoi programul de lucru în camerele de vis – toate sunt decorate mai ceva cum poţi să vezi pe la emisiuni şi prin reviste. Orele trec în zbor, tura se termină şi când dai să pleci eşti întrebată dacă nu vrei să îţi încasezi câştigurile. Cum? După fiecare tură de muncă poţi să îţi iei banii? Ei bine, da! Ziua de muncă s-a terminat şi cu bani în buzunar poţi merge la shopping, la distracţii sau acasă, în caz că economiseşti pentru altceva.

  Poţi renunţa oricând – nu mi s-ar părea o idee prea bună dacă ţin cont de câte avantaje am – şi ai tot timpul libertatea de a alege. Ai parte de siguranţă, de respect, de condiţii cum nu găseşti la oricare alt job. Niciodată nu aş putea spune că regret că m-am angajat la Lucky Studio. Dimpotrivă, a fost şi este în continuare o alegere foarte bună pentru mine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img